Намерете влак от Плевен до Петрич

Започва от
19,05 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Плевен до Петрич с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Плевен до Петрич. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Плевен до Петрич?

Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до Петрич. Средно обаче ще платите около 19,24 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 18,20 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Плевен до Петрич от Train е 252 км и отнема 8 ч. 41 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 09:30 и последното на 12:03. Възможно е да пътувате от Плевен до Петрич от Train само за 18,20 лв. или за 19,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 18,20 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 41 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 18,20 лв.
Най-висока цена 19,85 лв.
Първо заминаване 09:30
Последно заминаване 12:03
Разстояние 252 km
Заминаване Плевен
Пристигане Петрич
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Плевен до Петрич

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Плевен - Петрич пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Плевен до Петрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
71.82kg
Влак
3.528kg
Автобус
17.136kg
Кола
12.348kg

Настаняване, което може да харесате в Петрич

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Плевен до Петрич с влак?

Пътуването от Плевен до Петрич обхваща разстояние от 252 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч. 41 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч. 53 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Плевен до Петрич по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Плевен до Петрич?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Плевен до Петрич, който обикновено тръгва в 09:30. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 12:03. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Плевен до Петрич?

Можете да тръгнете от Плевен на спирки като Pleven-zapad and Pleven. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Петрич на следните спирки: Petrich. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Плевен и Петрич. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Плевен за Петрич?

Ще можете да пътувате от Плевен до Петрич, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 5 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Плевен до Петрич, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има директни връзки от Плевен до Петрич всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване