Намерете влак от Перник до Дупница

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 13 мин.
Връзки на ден 32
Първо заминаване: 06:33
Последно отпътуване: 21:25
Разстояние 38km

С virail са най-евтините билети за влак от Перник до Дупница

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Перник до Дупница. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Перник до Дупница с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Перник - Дупница.

Колко е най-евтиният билет за влак от Перник до Дупница?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Перник до Дупница също само за 1,80 лв., докато средната цена е 3,65 лв..

Влакове от Перник до Дупница


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Дупница?

Влаковете до Дупница заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ДУПНИЦА - СП..

Пътуване с влак до Дупница от Перник: колко връзки дневно има?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 13 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Перник до Дупница и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 22 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Дупница за 1 hour and 6 minutes. Първият влак тръгва от Перник в 06:11, докато последният тръгва в 19:11.