Намерете влак от Шумен до Нова Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,84лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 50 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:21
Последно отпътуване: 21:32
Разстояние 115km

Евтини билети за влак от Шумен до Нова Загора на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Шумен до Нова Загора?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Шумен - Нова Загора.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Нова Загора?

Средната цена на билети за влак от Шумен до Нова Загора е 6,65 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Шумен до Нова Загора могат да бъдат около 5,60 лв..

Влакове от Шумен до Нова Загора


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - Нова Загора?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на НОВА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Шумен до Нова Загора всеки ден?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Шумен до Нова Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Нова Загора тръгва в 06:12, докато последният в 17:12. Пътуването продължава средно 5 hours and 59 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Нова Загора за 4 hours and 9 minutes.