Влак Шумен - Нова Загора цени от 11,39 лв.

Започва от
11,39 лв.

Шумен до Нова Загора с влак

Пътуването от Шумен до Нова Загора от влак е 114,66 km и отнема 5 ч 38 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:34 ч. и последното на 21:31 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Нова Загора от влак само за 11,39 лв. или за 14,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,39 лв..

Най-ниската цена11,39 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 38 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена11,39 лв.
Най-висока цена14,99 лв.
Първо заминаване06:34 ч.
Последно заминаване21:31 ч.
Разстояние114,66 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Shumen до Nova Zagora

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Шумен до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Шумен до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Нова Загора?

Най-евтините билети за влак от Шумен до Нова Загора струват 11,39 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 13,87 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Нова Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Шумен до Нова Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 13,87 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Шумен до Нова Загора с влак?

При разстояние от 114,66 km между Шумен и Нова Загора, обикновено отнема 5 ч 38 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 38 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Шумен и Нова Загора е около 114,66 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 38 мин. Обаче най-бързите маршрути между Шумен и Нова Загора продължават 4 ч 4 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Шумен до Нова Загора?

Първият заминаващ за деня от Шумен до Нова Загора тръгва в 06:34 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:31 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Шумен и Нова Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Шумен до Нова Загора тръгва в 06:34 ч., докато последният отпътува в 21:31 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Шумен и Нова Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Шумен до Нова Загора?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Нова Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Нова Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Шумен до Нова Загора?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Шумен до Нова Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Шумен, които пътуват директно до Нова Загора. Има 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Nova Zagora

Евтини билети за влак от Шумен до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с влак

Когато пътувате до Нова Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Нова Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Нова Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.03kg
Автобус
8.6kg
Полет
22.93kg
Кола
18.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Нова Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Нова Загора са 8.03kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Нова Загора? Като вземете влака между Шумен и Нова Загора, ще спестите 14.9kg CO2 емисии спрямо полет, 0.57kg спрямо автобус и 10.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Нова Загора?
Билет влак от Шумен до Нова Загора е 13,87 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,39 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Нова Загора е 11,39 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Нова Загора от влак?
Шумен до Нова Загора е 114,66 km.
Колко време трае влак между Шумен и Нова Загора?
Шумен до Нова Загора е средно 5 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Нова Загора?
Шумен до Нова Загора има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Нова Загора?
Най-ранният влак от Шумен до Нова Загора тръгва на 06:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Нова Загора?
Последният влак от Шумен до Нова Загора тръгва на 21:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,39 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Шумен до Нова Загора?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Шумен, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Shumen Bus Station and Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) и можете да стигнете до Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Нова Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Нова Загора е 4 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Нова Загора?
Да, има директен влак между Шумен и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Нова Загора от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Нова Загора създава 8.03kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути