Намерете влак от Русе до Трявна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Трявна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 15 мин.
Връзки на ден 17
Първо заминаване: 02:34
Последно отпътуване: 17:05
Разстояние 116km

С virail са най-евтините билети за влак от Русе до Трявна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Трявна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Русе до Трявна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Русе до Трявна?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Русе до Трявна, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Русе до Трявна?

Билетите за влак от Русе до Трявна струват средно 6,95 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,10 лв..


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Русе и Трявна, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Русе - Трявна?

Влаковете до Трявна заминават от Русе от РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ ТОВАРНА-СП. и пристигат на ТРЯВНА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Русе до Трявна?

Ако трябва да пътувате до Трявна от Русе, моля имайте предвид, че има 14 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Русе до Трявна и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Трявна тръгва в 05:01, докато последният в 14:04. Пътуването продължава средно 4 hours and 10 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Трявна за 3 hours and 36 minutes.