Влак Пловдив - Подкова цени от 10,53 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Подкова с влак

Пътуването от Пловдив до Подкова от влак е 99,41 km и отнема 5 ч 58 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 01:11 ч. и последното на 13:30 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Подкова от влак само за 10,53 лв. или за 10,55 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,53 лв..

Най-ниската цена10,53 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 58 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена10,53 лв.
Най-висока цена10,55 лв.
Първо заминаване01:11 ч.
Последно заминаване13:30 ч.
Разстояние99,41 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеПодкова
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Подкова

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Подкова с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Подкова. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Подкова?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Подкова струват 10,53 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,55 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Подкова.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Подкова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Подкова, можете да очаквате да платите средно около 10,55 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Подкова с влак?

Пътуването между Пловдив и Подкова с влак е приблизително 99,41 km. Ще ви отнеме около 5 ч 58 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Подкова, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Подкова ще завършат пътуването в 4 ч 52 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 58 мин, за да пътувате 99,41 km между Пловдив и Подкова.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Подкова?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Подкова, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Подкова?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Подкова, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Подкова. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Подкова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Подкова

Евтини билети за влак от Пловдив до Подкова
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Подкова.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Подкова, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Подкова.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Подкова

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Подкова

Най-евтините билети за влак Пловдив - Подкова могат да бъдат намерени само за 6,50 лв., ако имате късмет, или средно за 9,34 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,56 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Подкова с влак

Когато пътувате до Подкова с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Подкова
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Подкова от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Подкова Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.96kg
Автобус
7.46kg
Полет
19.88kg
Кола
15.91kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Подкова с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Подкова са 6.96kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Подкова? Като вземете влака между Пловдив и Подкова, ще спестите 12.92kg CO2 емисии спрямо полет, 0.5kg спрямо автобус и 8.95kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Подкова?
Билет влак от Пловдив до Подкова е 10,55 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Подкова?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Подкова е 10,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Подкова от влак?
Пловдив до Подкова е 99,41 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Подкова?
Пловдив до Подкова е средно 5 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 52 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Подкова?
Пловдив до Подкова има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Подкова?
Най-ранният влак от Пловдив до Подкова тръгва на 01:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Подкова?
Последният влак от Пловдив до Подкова тръгва на 13:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Подкова?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Подкова от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Подкова е 4 ч 52 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Подкова?
Да, има директен влак между Пловдив и Подкова.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Подкова от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Подкова създава 6.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Подкова

Свързани маршрути

Други популярни маршрути