Влак Острава - Бърно цени от 14,58 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 14,58 лв.
2 дни 14,62 лв.
3 дни | Повече ▼

Острава до Бърно с влак

Пътуването от Острава до Бърно от влак е 140,37 km и отнема 2 ч 19 мин. Има 58 връзки на ден, с първото заминаване на 04:37 ч. и последното на 20:45 ч.. Възможно е да пътувате от Острава до Бърно от влак само за 14,58 лв. или за 26,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,58 лв..

Най-ниската цена14,58 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 19 мин
Връзка на ден58
Най-ниската цена14,58 лв.
Най-висока цена26,40 лв.
Първо заминаване04:37 ч.
Последно заминаване20:45 ч.
Разстояние140,37 km
ЗаминаванеОстрава
ПристиганеБърно
ПревозвачиRegioJet

Влак Билети от Острава до Бърно

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Острава до Бърно с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Острава до Бърно? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Острава до Бърно, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Острава до Бърно?

Цените ще варират, когато пътувате от Острава до Бърно. Средно обаче ще платите около 20,43 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 14,58 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Острава до Бърно. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Острава до Бърно, можете да очаквате да платите средно около 20,43 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Острава до Бърно с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 19 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 140,37 km от Острава до Бърно. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Острава до Бърно да отнеме повече от 2 ч 19 мин. Пътуването от Острава до Бърно обхваща разстояние от 140,37 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 19 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 11 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Острава до Бърно по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Острава до Бърно?

Можете да тръгнете от Острава на спирки като Ostrava Hlavni Nadrazi,Ostrava, Nádraží,Ostrava, Svinov,OSTRAVA,Ostrava ÚAN. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Бърно на следните спирки: Brno Zvonařka,Brno, Grand Hotel,Brno hlavní nádraží. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Острава и Бърно. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Острава за Бърно?

Ще можете да пътувате от Острава до Бърно, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 58 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Острава до Бърно, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 50 директни връзки от Острава до Бърно всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 8 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Острава до Бърно. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Острава до Бърно

Евтини билети за влак от Острава до Бърно
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Острава до Бърно.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Острава до Бърно, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Острава до Бърно.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Острава до Бърно

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,56 лв. до 14,89 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 22% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Острава до Бърно

Най-евтините билети за влак Острава - Бърно могат да бъдат намерени само за 12,45 лв., ако имате късмет, или средно за 13,60 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,97 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бърно с влак

Когато пътувате до Бърно с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда RegioJet от Острава до Бърно
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Острава до Бърно от train.
съоръжения RegioJet
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Острава до Бърно Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.83kg
Автобус
10.53kg
Полет
28.07kg
Кола
22.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Острава до Бърно с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Острава и Бърно са 9.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Острава и Бърно? Като вземете влака между Острава и Бърно, ще спестите 18.24kg CO2 емисии спрямо полет, 0.7kg спрямо автобус и 12.63kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Острава до Бърно?
Билет влак от Острава до Бърно е 20,43 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,58 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Острава до Бърно?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Острава до Бърно е 14,58 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Острава и Бърно от влак?
Острава до Бърно е 140,37 km.
Колко време трае влак между Острава и Бърно?
Острава до Бърно е средно 2 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 11 мин.
Колко влак на ден преминават от Острава до Бърно?
Острава до Бърно има средно 58 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Острава до Бърно?
Най-ранният влак от Острава до Бърно тръгва на 04:37 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Острава до Бърно?
Последният влак от Острава до Бърно тръгва на 20:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Острава до Бърно?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,58 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Острава до Бърно?
Има средно 50 от Острава до Бърно.
Кое е най-бързото време за пътуване между Острава до Бърно от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Острава и Бърно е 2 ч 11 мин.
Има ли директен влак от Острава към Бърно?
Да, има директен влак между Острава и Бърно.
Какви са емисиите на CO2 за Острава до Бърно от влак?
Пътуването на влак от Острава до Бърно създава 9.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Острава

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Острава

Международни маршрути от Острава и близките райони

Други дестинации от Острава

Основни маршрути до Бърно

Свързани маршрути

Други популярни маршрути