Влак Пловдив - Дулово цени от 23,52 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Дулово с влак

Пътуването от Пловдив до Дулово от влак е 269,46 km и отнема 11 ч 32 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:12 ч. и последното на 16:05 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Дулово от влак само за 23,52 лв. или за 30,53 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,52 лв..

Най-ниската цена23,52 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 32 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена23,52 лв.
Най-висока цена30,53 лв.
Първо заминаване13:12 ч.
Последно заминаване16:05 ч.
Разстояние269,46 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеДулово
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Dulovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Дулово

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Дулово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Дулово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Дулово?

Средно билетът за влак от Пловдив до Дулово ще ви струва 27,02 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 23,52 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Дулово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Дулово, можете да очаквате да платите средно около 27,02 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Дулово с влак?

Пътуването от Пловдив до Дулово с влак обикновено отнема 11 ч 32 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 269,46 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 32 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Дулово, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Дулово ще завършат пътуването в 9 ч 10 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 32 мин, за да пътувате 269,46 km между Пловдив и Дулово.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Дулово?

Първият заминаващ за деня от Пловдив до Дулово тръгва в 13:12 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 16:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Дулово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Пловдив в 13:12 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 16:05 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Дулово. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Дулово с влак?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дулово на следните спирки: Dulovo (Bulgaristan). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Дулово. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Дулово?

Маршрутът от Пловдив до Дулово се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Дулово, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Дулово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Dulovo

Евтини билети за влак от Пловдив до Дулово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Дулово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Дулово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Дулово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Dulovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Дулово

Най-евтините билети за влак Пловдив - Дулово могат да бъдат намерени само за 21,11 лв., ако имате късмет, или средно за 22,93 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дулово с влак

Когато пътувате до Дулово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Дулово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Дулово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Дулово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.86kg
Автобус
20.21kg
Полет
53.89kg
Кола
43.11kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Дулово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Дулово са 18.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Дулово? Като вземете влака между Пловдив и Дулово, ще спестите 35.03kg CO2 емисии спрямо полет, 1.35kg спрямо автобус и 24.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Дулово?
Билет влак от Пловдив до Дулово е 27,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,52 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Дулово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Дулово е 23,52 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Дулово от влак?
Пловдив до Дулово е 269,46 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Дулово?
Пловдив до Дулово е средно 11 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Дулово?
Пловдив до Дулово има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Дулово?
Най-ранният влак от Пловдив до Дулово тръгва на 13:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Дулово?
Последният влак от Пловдив до Дулово тръгва на 16:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Дулово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,52 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Дулово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Дулово е 9 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Дулово?
Да, има директен влак между Пловдив и Дулово.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Дулово от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Дулово създава 18.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Дулово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути