Намерете влак от Карнобат до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,80лв.
Продължителност на пътуването 53 мин.
Връзки на ден 36
Първо заминаване: 05:01
Последно отпътуване: 19:28
Разстояние 43km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Карнобат до Бургас

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Бургас. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Карнобат до Бургас, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Карнобат до Бургас: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Карнобат - Бургас.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Карнобат до Бургас?

Билетите за влак от Карнобат до Бургас струват средно 3,85 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,80 лв..

Цена на билет Карнобат - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7,01 лв.9,33 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Карнобат до Бургас


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Карнобат до Бургас?

Влаковете заминават от Карнобат от КАРНОБАТ и пристигат на БУРГАС.

Колко връзки дневно има до Бургас от Карнобат с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от Карнобат, моля имайте предвид, че има 18 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 18 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Бургас и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 36 minutes, но средно отнема 51 minutes. Първият влак, водещ до Бургас е в 05:11, докато последният тръгва от Карнобат в 19:11.