Намерете влак от Карнобат до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,05 лв.
Продължителност на пътуването 54 мин.
връзки на ден 18
Първо заминаване 06:56
Последно отпътуване 00:30
разстояние 43 km

Евтини билети за влак от Карнобат до Бургас на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Каква е цената на билетите за влак от Карнобат до Бургас?

Средната цена на билети за влак от Карнобат до Бургас е 2,23 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Карнобат до Бургас могат да бъдат около 0,05 лв..

Влакове от Карнобат до Бургас: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Карнобат - Бургас.

Цена на билет - всеки ден

6,98 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Карнобат до Бургас

За кога са насрочени първите и последните влакове от Карнобат до Бургас

Средната продължителност на пътуването е 54 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Бургас за 36 мин.. Първият влак тръгва от Карнобат в 06:56, докато последният тръгва в 00:30.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Карнобат и Бургас?

Влаковете заминават от Карнобат от КАРНОБАТ и пристигат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and БУРГАС.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Карнобат и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бургас от Карнобат с влак?

Ако желаете да отидете в Бургас от Карнобат с влак, 18 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 18 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

18 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Карнобат до Бургас с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.