Намерете влак от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 13 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 03:17
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 43km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Димитровград, Област Хасково.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково за 1,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Димитровград, Област Хасково струват средно 2,05 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на ДИМИТРОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Димитровград, Област Хасково от Стара Загора с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Стара Загора до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 03:06, докато последният в 22:06. Пътуването продължава средно 1 hour and 14 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 1 hour and 4 minutes.