Намерете влак от Сандански до Благоевград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 06:01
Последно отпътуване: 19:49
Разстояние 52km

С virail са най-евтините билети за влак от Сандански до Благоевград

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Сандански до Благоевград: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Благоевград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Сандански до Благоевград?

Средната цена на билети за влак от Сандански до Благоевград е 3,93 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сандански до Благоевград могат да бъдат около 1,95 лв..

Цена на билет Сандански - Благоевград всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
4,97 лв. Още Още Още Още Още Още
2 лв. Още Още Още Още Още Още

За къси разстояния като тези между Сандански и Благоевград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сандански и Благоевград?

Влаковете до Благоевград заминават от Сандански от САНДАНСКИ и пристигат на БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП..

Пътуване с влак до Благоевград от Сандански: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Благоевград от Сандански, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 11 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Благоевград и колко време е пътуването?

Необходими са средно 1 hour and 11 minutes да стигнете до Благоевград с влак, но ще ви отнеме 57 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Сандански в 20:03.