Намерете влак от Пловдив до Ловеч

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 7 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 03:12
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 109km

Евтини билети за влак от Пловдив до Ловеч на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Ловеч. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Ловеч с влак?

За да стигнете до Ловеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Ловеч?

Билетите за влак от Пловдив до Ловеч струват средно 11,30 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,40 лв..

Влакове от Пловдив до Ловеч


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Ловеч?

Влаковете до Ловеч ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ЛОВЕЧ - ЮГ or ЛОВЕЧ - СП..

Колко влакови връзки има от Пловдив до Ловеч всеки ден?

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Ловеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 20 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Ловеч и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Ловеч тръгва в 03:11, последният е насрочен за 20:11. Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 33 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ловеч за 8 hours and 16 minutes.