Влак Пловдив - Ловеч цени от 5,75 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Ловеч с влак

Пътуването от Пловдив до Ловеч от влак е 109,5 km и отнема 9 ч 53 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 02:40 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Ловеч от влак само за 5,75 лв. или за 28,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,75 лв..

Най-ниската цена5,75 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 53 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена5,75 лв.
Най-висока цена28,96 лв.
Първо заминаване02:40 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние109,5 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеЛовеч
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Lovech

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Ловеч с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Ловеч? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Ловеч, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Ловеч с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Ловеч. Средно обаче ще платите около 19,72 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,75 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Ловеч. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 19,72 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Ловеч.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Ловеч с влак?

Пътуването от Пловдив до Ловеч с влак обикновено отнема 9 ч 53 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 109,5 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 53 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Пловдив до Ловеч обхваща разстояние от 109,5 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 53 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 23 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Ловеч по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Ловеч?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително Lovech в Ловеч. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Ловеч, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Ловеч?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Ловеч може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 7 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Ловеч. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Ловеч варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 7 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Ловеч. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Lovech

Евтини билети за влак от Пловдив до Ловеч
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Ловеч.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Ловеч, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Ловеч.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Lovech

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,65 лв. до 18,12 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 52% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Ловеч

Най-евтините билети за влак Пловдив - Ловеч могат да бъдат намерени само за 4,91 лв., ако имате късмет, или средно за 14,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19,14 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ловеч с влак

Когато пътувате до Ловеч с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Ловеч
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Ловеч от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Ловеч Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.66kg
Автобус
8.21kg
Полет
21.9kg
Кола
17.52kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Ловеч с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Ловеч са 7.66kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Ловеч? Като вземете влака между Пловдив и Ловеч, ще спестите 14.24kg CO2 емисии спрямо полет, 0.55kg спрямо автобус и 9.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Ловеч?
Билет влак от Пловдив до Ловеч е 19,72 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Ловеч?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Ловеч е 5,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Ловеч от влак?
Пловдив до Ловеч е 109,5 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Ловеч?
Пловдив до Ловеч е средно 9 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Ловеч?
Пловдив до Ловеч има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Ловеч?
Най-ранният влак от Пловдив до Ловеч тръгва на 02:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Ловеч?
Последният влак от Пловдив до Ловеч тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Ловеч?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Ловеч от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Ловеч е 7 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Ловеч?
Да, има директен влак между Пловдив и Ловеч.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Ловеч от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Ловеч създава 7.66kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Ловеч

Свързани маршрути

Други популярни маршрути