Намерете влак от Пловдив до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,90 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 46 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 05:02
Последно отпътуване 22:00
разстояние 109 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Ловеч на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Ловеч?

Билетите за влак от Пловдив до Ловеч струват средно 10,27 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,90 лв..

Кои фирми пътуват от Пловдив до Ловеч с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Ловеч.

Влакове от Пловдив до Ловеч

Колко време ви трябва, за да стигнете до Ловеч с влак?

Средната продължителност на пътуването е 9 ч. 46 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Ловеч за 8 ч. 22 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 05:02, докато последният тръгва в 22:00.

От кои станции пътуват влаковете до Ловеч?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ЛОВЕЧ - СП., ЛОВЕЧ-СЕВЕР, ЛОВЕЧ and ЛОВЕЧ - ЮГ.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Ловеч от Пловдив: колко връзки дневно има?

16 влакови връзки съществуват дневно до Ловеч от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 16 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Ловеч с влак, има 16 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 16 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.