Намерете влак от Ловеч до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,10лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 38 мин.
Връзки на ден 32
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 109km

Най-добрите оферти за вашия влак от Ловеч до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Ловеч до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Ловеч до Пловдив?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Ловеч - Пловдив.

Колко струват билетите за влак от Ловеч до Пловдив?

Средната цена на билети за влак от Ловеч до Пловдив е 14,30 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Ловеч до Пловдив могат да бъдат около 8,10 лв..

Влакове от Ловеч до Пловдив


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ловеч и Пловдив?

Можете да хванете влака до Пловдив на ЛОВЕЧ - СП. or ЛОВЕЧ-СЕВЕР, който пристига на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Ловеч с влак?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Ловеч, моля имайте предвид, че има 14 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 14 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Ловеч до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 06:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 8 hours and 33 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 7 hours and 28 minutes.