Намерете влак от Стара Загора до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 46 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 03:17
Последно отпътуване: 13:50
Разстояние 90km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Кърджали на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Стара Загора до Кърджали: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Кърджали с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Кърджали?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Кърджали за 3,70 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кърджали струват средно 5,55 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Кърджали


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Кърджали?

Влаковете до Кърджали ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на КЪРДЖАЛИ.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Кърджали всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Кърджали с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Кърджали с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Кърджали за 3 hours and 59 minutes, но средно отнема 3 hours and 59 minutes. Първият влак, водещ до Кърджали е в 03:06, докато последният тръгва от Стара Загора в 13:06.