Намерете влак от Стара Загора до Пещера

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пещера

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 46 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 02:11
Последно отпътуване: 16:40
Разстояние 119km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Пещера на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Стара Загора до Пещера с влак?

За да стигнете до Пещера с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Пещера?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Пещера за 3,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пещера струват средно 4,88 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Пещера


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Пещера?

Влаковете до Пещера заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ПЕЩЕРА.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Пещера всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Пещера от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Пещера

Необходими са средно 4 hours and 22 minutes да стигнете до Пещера с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 35 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:06, докато последният тръгва от Стара Загора в 16:06.