Влак Бургас - Стражица цени от 8,00 лв.

Започва от
8,00 лв.

Бургас до Стражица с влак

Пътуването от Бургас до Стражица от влак е 146,81 km и отнема 8 ч 20 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:50 ч. и последното на 21:00 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Стражица от влак само за 8,00 лв. или за 34,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,00 лв..

Най-ниската цена8,00 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 20 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена8,00 лв.
Най-висока цена34,05 лв.
Първо заминаване00:50 ч.
Последно заминаване21:00 ч.
Разстояние146,81 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСтражица
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Бургас до Стражица с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Стражица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Бургас до Стражица с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Стражица. Средно обаче ще платите около 17,24 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 8,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Стражица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Стражица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 17,24 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Бургас до Стражица с влак?

Разстоянието между Бургас и Стражица е приблизително 146,81 km. Като цяло ще ви отнеме около 8 ч 20 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Бургас до Стражица, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Стражица ще завършат пътуването в 5 ч 26 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 20 мин, за да пътувате 146,81 km между Бургас и Стражица.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Стражица?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Стражица. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Стражица, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Стражица?

Маршрутът от Бургас до Стражица се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Стражица, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Стражица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Бургас до Стражица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Стражица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Стражица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Стражица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Стражица

Най-евтините билети за влак Бургас - Стражица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стражица с влак

Когато пътувате до Стражица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Стражица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Стражица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Стражица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.28kg
Автобус
11.01kg
Полет
29.36kg
Кола
23.49kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Стражица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Стражица са 10.28kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Стражица? Като вземете влака между Бургас и Стражица, ще спестите 19.08kg CO2 емисии спрямо полет, 0.73kg спрямо автобус и 13.21kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Стражица?
Билет влак от Бургас до Стражица е 17,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Стражица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Стражица е 8,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Стражица от влак?
Бургас до Стражица е 146,81 km.
Колко време трае влак между Бургас и Стражица?
Бургас до Стражица е средно 8 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Стражица?
Бургас до Стражица има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Стражица?
Най-ранният влак от Бургас до Стражица тръгва на 00:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Стражица?
Последният влак от Бургас до Стражица тръгва на 21:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Стражица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Стражица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Стражица е 5 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Стражица?
Да, има директен влак между Бургас и Стражица.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Стражица от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Стражица създава 10.28kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Стражица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути