Влак Gebze - Истанбул цени от 4,93 лв.

Започва от
4,93 лв.

Gebze до Истанбул с влак

Пътуването от Gebze до Истанбул от влак е 52,15 km и отнема 0 ч 55 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 05:07 ч. и последното на 05:07 ч.. Възможно е да пътувате от Gebze до Истанбул от влак само за 4,93 лв. или за 5,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,93 лв..

Най-ниската цена4,93 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 55 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена4,93 лв.
Най-висока цена5,87 лв.
Първо заминаване05:07 ч.
Последно заминаване05:07 ч.
Разстояние52,15 km
ЗаминаванеGebze
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиTCDD

Влак Билети от Gebze до Istanbul

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Gebze до Истанбул с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Gebze до Истанбул. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Gebze до Истанбул?

Когато пътувате от Gebze до Истанбул, можете да очаквате да платите средно около 5,26 лв.. Може да успеете да намерите цени до 4,93 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Gebze до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Gebze до Истанбул, можете да очаквате да платите средно около 5,26 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Gebze до Истанбул с влак?

Пътуването от Gebze до Истанбул с влак обикновено отнема 0 ч 55 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 52,15 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 55 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Gebze и Истанбул продължава около 52,15 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 55 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 19 мин. Ако се опитвате да стигнете от Gebze до Истанбул възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Gebze до Истанбул?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Gebze до Истанбул, който тръгва в 05:07 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 05:07 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Gebze в 05:07 ч., а последният - в 05:07 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Gebze до Истанбул могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Gebze до Истанбул?

В Gebze спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Истанбул, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Gebze до Истанбул?

Ако искате да стигнете от Gebze до Истанбул, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Gebze и Истанбул. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Gebze до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Gebze до Istanbul

Евтини билети за влак от Gebze до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Gebze до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Gebze до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Gebze до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Gebze до Istanbul

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул с влак

Когато пътувате до Истанбул с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда TCDD от Gebze до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Gebze до Истанбул от train.
съоръжения TCDD
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Gebze до Истанбул Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.65kg
Автобус
3.91kg
Полет
10.43kg
Кола
8.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Gebze до Истанбул с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Gebze и Истанбул са 3.65kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Gebze и Истанбул? Като вземете влака между Gebze и Истанбул, ще спестите 6.78kg CO2 емисии спрямо полет, 0.26kg спрямо автобус и 4.69kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Gebze до Истанбул?
Билет влак от Gebze до Истанбул е 5,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Gebze до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Gebze до Истанбул е 4,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Gebze и Истанбул от влак?
Gebze до Истанбул е 52,15 km.
Колко време трае влак между Gebze и Истанбул?
Gebze до Истанбул е средно 0 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Gebze до Истанбул?
Gebze до Истанбул има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Gebze до Истанбул?
Най-ранният влак от Gebze до Истанбул тръгва на 05:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Gebze до Истанбул?
Последният влак от Gebze до Истанбул тръгва на 05:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Gebze до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Gebze до Истанбул?
Има средно 3 от Gebze до Истанбул.
Кое е най-бързото време за пътуване между Gebze до Истанбул от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Gebze и Истанбул е 0 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Gebze към Истанбул?
Да, има директен влак между Gebze и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за Gebze до Истанбул от влак?
Пътуването на влак от Gebze до Истанбул създава 3.65kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Истанбул

Други популярни маршрути