Влак Букурещ - Гюргево цени от 3,62 лв.

Започва от
3,62 лв.

Букурещ до Гюргево с влак

Пътуването от Букурещ до Гюргево от влак е 62,11 km и отнема 5 ч 16 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 04:15 ч. и последното на 20:31 ч.. Възможно е да пътувате от Букурещ до Гюргево от влак само за 3,62 лв. или за 14,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,62 лв..

Най-ниската цена3,62 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 16 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена3,62 лв.
Най-висока цена14,19 лв.
Първо заминаване04:15 ч.
Последно заминаване20:31 ч.
Разстояние62,11 km
ЗаминаванеБукурещ
ПристиганеГюргево
ПревозвачиAstra Trans Carpatic, CFR Calatori

Влак Билети от Bucharest до Giurgiu

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Букурещ до Гюргево с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Букурещ до Гюргево? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Букурещ до Гюргево?

Когато пътувате от Букурещ до Гюргево, можете да очаквате да платите средно около 9,26 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,62 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Букурещ до Гюргево. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Букурещ до Гюргево ще ви струва 9,26 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Букурещ до Гюргево с влак?

Пътуването между Букурещ и Гюргево с влак е приблизително 62,11 km. Ще ви отнеме около 5 ч 16 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Букурещ и Гюргево продължава около 62,11 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 16 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Букурещ до Гюргево възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Букурещ до Гюргево?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Букурещ и Гюргево. Можете да започнете пътуването си в Букурещ на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Гюргево. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Букурещ до Гюргево.

Колко пъти на ден има пътувания от Букурещ до Гюргево?

Ако искате да стигнете от Букурещ до Гюргево, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Букурещ и Гюргево. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Букурещ до Гюргево. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Bucharest до Giurgiu

Евтини билети за влак от Букурещ до Гюргево
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Букурещ до Гюргево.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Букурещ до Гюргево, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Букурещ до Гюргево.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Bucharest до Giurgiu

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 4,76 лв. до 7,12 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 33% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Букурещ до Гюргево

Най-евтините билети за влак Букурещ - Гюргево могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 6,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7,32 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гюргево с влак

Когато пътувате до Гюргево с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Astra Trans Carpatic and CFR Calatori от Букурещ до Гюргево
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Букурещ до Гюргево от train.
съоръжения Astra Trans Carpatic CFR Calatori
food_and_drink Храни и напитки check check
bicycle Велосипед check check
sleeper_couchette спално място check check
quiet_zone Тиха зона cross check
wifi WiFi cross check
power_sockets Електрически контакти cross check
luggage Багаж cross check
accessibility Достъпност cross check
air_con Климатик cross check

Букурещ до Гюргево Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.35kg
Автобус
4.66kg
Полет
12.42kg
Кола
9.94kg
Какви са емисиите на CO2 за Букурещ до Гюргево с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Букурещ и Гюргево са 4.35kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Букурещ и Гюргево? Като вземете влака между Букурещ и Гюргево, ще спестите 8.07kg CO2 емисии спрямо полет, 0.31kg спрямо автобус и 5.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Букурещ до Гюргево?
Билет влак от Букурещ до Гюргево е 9,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,62 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Букурещ до Гюргево?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Букурещ до Гюргево е 3,62 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Букурещ и Гюргево от влак?
Букурещ до Гюргево е 62,11 km.
Колко време трае влак между Букурещ и Гюргево?
Букурещ до Гюргево е средно 5 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 45 мин.
Какви компании работят от Букурещ до Гюргево?
Букурещ до Гюргево се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Astra Trans Carpatic and CFR Calatori предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Букурещ до Гюргево?
Букурещ до Гюргево има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Букурещ до Гюргево?
Най-ранният влак от Букурещ до Гюргево тръгва на 04:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Букурещ до Гюргево?
Последният влак от Букурещ до Гюргево тръгва на 20:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Букурещ до Гюргево?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,62 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Букурещ до Гюргево?
Има 6 станция(и), от която можете да се отклоните от Букурещ, за да отидете до Гюргево. Можете да преминете от București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari and Bukarest Autogara Rahova и можете да стигнете до Giurgiu Autogara.
Колко директни връзки преминават от Букурещ до Гюргево?
Има средно 2 от Букурещ до Гюргево.
Кое е най-бързото време за пътуване между Букурещ до Гюргево от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Букурещ и Гюргево е 4 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Букурещ към Гюргево?
Да, има директен влак между Букурещ и Гюргево.
Какви са емисиите на CO2 за Букурещ до Гюргево от влак?
Пътуването на влак от Букурещ до Гюргево създава 4.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от Букурещ

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Букурещ

Международни маршрути от Букурещ и близките райони

Други дестинации от Букурещ

Основни маршрути до Гюргево

Свързани маршрути

Други популярни маршрути