Намерете влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково

Сталево до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от Сталево до Димитровград, Област Хасково от влак е 16,63 km и отнема 0 ч 54 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:46 ч. и последното на 22:25 ч.. Възможно е да пътувате от Сталево до Димитровград, Област Хасково от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 54 мин
Връзка на ден6
Първо заминаване06:46 ч.
Последно заминаване22:25 ч.
Разстояние16,63 km
ЗаминаванеСталево
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Сталево до Димитровград, Област Хасково с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сталево до Димитровград, Област Хасково? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сталево до Димитровград, Област Хасково, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от Сталево до Димитровград, Област Хасково. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сталево до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Сталево до Димитровград, Област Хасково с влак?

Пътуването между Сталево и Димитровград, Област Хасково с влак е приблизително 16,63 km. Ще ви отнеме около 0 ч 54 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Сталево и Димитровград, Област Хасково с влак обикновено отнема 0 ч 54 мин, за да се измине разстояние от 16,63 km. Най-краткото пътуване от Сталево до Димитровград, Област Хасково ще ви отнеме 0 ч 12 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Димитровград, Област Хасково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сталево до Димитровград, Област Хасково?

По принцип първото отпътуване за деня от Сталево ще бъде в 06:46 ч., а последното - в 22:25 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сталево до Димитровград, Област Хасково могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сталево в 06:46 ч., а последният - в 22:25 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сталево до Димитровград, Област Хасково могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сталево до Димитровград, Област Хасково?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сталево и Димитровград, Област Хасково. Можете да започнете пътуването си в Сталево на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Димитровград, Област Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сталево до Димитровград, Област Хасково.

Колко пътувания от Сталево до Димитровград, Област Хасково има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Сталево до Димитровград, Област Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Сталево и Димитровград, Област Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сталево до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сталево до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сталево до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак Сталево - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сталево до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сталево до Димитровград, Област Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сталево до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.16kg
Автобус
1.25kg
Полет
3.33kg
Кола
2.66kg
Какви са емисиите на CO2 за Сталево до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сталево и Димитровград, Област Хасково са 1.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сталево и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между Сталево и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 2.17kg CO2 емисии спрямо полет, 0.09kg спрямо автобус и 1.5kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сталево и Димитровград, Област Хасково от влак?
Сталево до Димитровград, Област Хасково е 16,63 km.
Колко време трае влак между Сталево и Димитровград, Област Хасково?
Сталево до Димитровград, Област Хасково е средно 0 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от Сталево до Димитровград, Област Хасково?
Сталево до Димитровград, Област Хасково има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково тръгва на 06:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково тръгва на 22:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Сталево до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 4 от Сталево до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сталево до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сталево и Димитровград, Област Хасково е 0 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Сталево към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между Сталево и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Сталево до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от Сталево до Димитровград, Област Хасково създава 1.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сталево

Популярни маршрути

Международни маршрути от Сталево и близките райони

Други дестинации от Сталево

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути