Автобус Варна - Солун цени от 62,56 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 62,56 лв.
утре 89,95 лв.
2 дни 71,93 лв.
3 дни 73,99 лв.

Варна до Солун с автобус

Пътуването от Варна до Солун от автобус е 502,39 km и отнема 17 ч 44 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 17:40 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Солун от автобус само за 62,56 лв. или за 162,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 62,56 лв..

Най-ниската цена62,56 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 44 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена62,56 лв.
Най-висока цена162,87 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване17:40 ч.
Разстояние502,39 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСолун
ПревозвачиArda Tur, City Lines

Автобус Билети от Варна до Солун

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Солун

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Солун. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Варна до Солун?

Най-евтините автобусни билети от Варна до Солун струват 62,56 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 86,63 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Солун.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 86,63 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Солун.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Солун с автобус?

Пътуването между Варна и Солун с автобус е приблизително 502,39 km. Ще ви отнеме около 17 ч 44 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Варна до Солун обхваща разстояние от 502,39 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 17 ч 44 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 14 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Солун по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Варна до Солун?

По принцип първото отпътуване за деня от Варна ще бъде в 06:30 ч., а последното - в 17:40 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Солун могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 06:30 ч., а последният - в 17:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Солун могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Солун?

Ще можете да напуснете Варна, като използвате спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те ви свързват със спирки, включително Thessaloniki Limáni,Thessaloniki Monastiriou,Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia,Thessaloniki International Airport Macedonia в Солун. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Варна, или в Солун, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Солун?

Ще можете да пътувате от Варна до Солун, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Варна до Солун, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Варна до Солун всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Солун

Евтини билети за автобус от Варна до Солун
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Солун.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Солун, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Солун.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Солун

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 69,08 лв. до 127,13 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 46% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Солун

Най-евтините автобусни билети Варна - Солун могат да бъдат намерени само за 74,81 лв., ако имате късмет, или средно за 76,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 80,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Солун с автобус

Когато пътувате до Солун с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

Услуги на борда Arda Tur, City Lines and FlixBus от Варна до Солун
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Солун от bus.
съоръжения Arda Tur City Lines FlixBus
wifi WiFi check cross check
power_sockets Електрически контакти check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check cross cross
luggage Багаж cross cross check

Варна до Солун Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
35.17kg
Автобус
37.68kg
Полет
100.48kg
Кола
80.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Солун?
Билет автобус от Варна до Солун е 86,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 62,56 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Солун?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Солун е 62,56 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Солун от автобус?
Варна до Солун е 502,39 km.
Колко време трае автобус между Варна и Солун?
Варна до Солун е средно 17 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 55 мин.
Какви компании работят от Варна до Солун?
Варна до Солун се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Arda Tur, City Lines and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Солун?
Варна до Солун има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Солун?
Най-ранният автобус от Варна до Солун тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Солун?
Последният автобус от Варна до Солун тръгва на 17:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Солун?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 62,56 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Солун?
Има средно 1 от Варна до Солун.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Солун от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Солун е 14 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Солун?
Да, има директен автобус между Варна и Солун.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Солун от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Солун създава 37.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Солун

Свързани маршрути

Други популярни маршрути