Автобус Хасково - Кърджали цени от 6,01 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Хасково до Кърджали с автобус

Пътуването от Хасково до Кърджали от автобус е 35,3 km и отнема 0 ч 40 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:20 ч. и последното на 13:20 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до Кърджали от автобус само за 6,01 лв. или за 8,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,01 лв..

Най-ниската цена6,01 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 40 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена6,01 лв.
Най-висока цена8,41 лв.
Първо заминаване13:20 ч.
Последно заминаване13:20 ч.
Разстояние35,3 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеКърджали
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Хасково до Кърджали

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Хасково до Кърджали

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Хасково до Кърджали. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Хасково до Кърджали?

Цените ще варират, когато пътувате от Хасково до Кърджали. Средно обаче ще платите около 7,20 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,01 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 7,20 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Хасково до Кърджали.

Колко дълго е пътуването от Хасково до Кърджалис автобус?

При разстояние от 35,3 km между Хасково и Кърджали, обикновено отнема 0 ч 40 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 40 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Хасково и Кърджали с автобус обикновено отнема 0 ч 40 мин, за да се измине разстояние от 35,3 km. Най-краткото пътуване от Хасково до Кърджали ще ви отнеме 0 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Кърджали е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Хасково до Кърджали?

Първият заминаващ за деня от Хасково до Кърджали тръгва в 13:20 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 13:20 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Хасково и Кърджали. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Хасково в 13:20 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 13:20 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Хасково и Кърджали. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Хасково до Кърджали?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Хасково и Кърджали. Можете да започнете пътуването си в Хасково на спирки като Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Те се свързват със спирки, включително Kardzali, Bus Station в Кърджали. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Хасково до Кърджали.

Колко пътувания от Хасково до Кърджали има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Хасково до Кърджали, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Хасково до Кърджали, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Хасково до Кърджали всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Хасково до Кърджали

Евтини билети за автобус от Хасково до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Хасково до Кърджали

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с автобус

Когато пътувате до Кърджали с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от Хасково до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до Кърджали от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check

Хасково до Кърджали Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.47kg
Автобус
2.65kg
Полет
7.06kg
Кола
5.65kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Хасково до Кърджали?
Билет автобус от Хасково до Кърджали е 7,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до Кърджали е 6,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и Кърджали от автобус?
Хасково до Кърджали е 35,3 km.
Колко време трае автобус между Хасково и Кърджали?
Хасково до Кърджали е средно 0 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 40 мин.
Какви компании работят от Хасково до Кърджали?
Хасково до Кърджали се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Group Plus and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Хасково до Кърджали?
Хасково до Кърджали има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Хасково до Кърджали?
Най-ранният автобус от Хасково до Кърджали тръгва на 13:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Хасково до Кърджали?
Последният автобус от Хасково до Кърджали тръгва на 13:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Хасково до Кърджали?
Има средно 2 от Хасково до Кърджали.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до Кърджали от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Хасково и Кърджали е 0 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Хасково към Кърджали?
Да, има директен автобус между Хасково и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Кърджали от автобус?
Пътуването на автобус от Хасково до Кърджали създава 2.65kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути