Train Illustration

Намерете автобус от Кресна до Струмяни

Тръгване от
2 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Кресна до Струмяни

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кресна до Струмяни. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Кресна до Струмяни?

Цените на автобусните билети от Кресна до Струмяни варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Кресна до Струмяни ще струват 2 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 6,65 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Кресна да се Струмяни с автобус

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 27 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 14:47
Последно отпътуване 17:52
разстояние 12 km
Заминаване Кресна
Пристигане Струмяни
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
8
Превозвачи
2
Минимална цена
2 лв.
Максимална цена
27,69 лв.

Кресна - Струмяни

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

4 лв.

Дата
неделя 25 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Kresna - Strumyani Kareliya Hotel
17:52 - 18:05
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
13 мин.
CO2: 0.42kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кресна до Струмяни с автобус?

Разстоянието между Кресна и Струмяни е около 12 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 27 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Кресна и Струмяни продължават 10 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Кресна до Струмяни?

Първото пътуване за деня тръгва от Кресна в 14:47. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:52. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Кресна и Струмяни. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Кресна до Струмяни?

Ще можете да напуснете Кресна, като използвате спирки като Kresna and Kresna Bus Stop, Route E79. Те ви свързват със спирки, включително Strumyani Kareliya Hotel and Strumyani Hotel Kareliya, Route E79 в Струмяни. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кресна, или в Струмяни, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Кресна до Струмяни?

Ако искате да стигнете от Кресна до Струмяни, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 20 заминаващи на ден. Средно има 8 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 7 директни пътувания между Кресна и Струмяни. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване