Автобус Кресна - Струмяни цени от 3,99 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кресна до Струмяни с автобус

Пътуването от Кресна до Струмяни от автобус е 11,88 km и отнема 0 ч 11 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 12:55 ч. и последното на 17:52 ч.. Възможно е да пътувате от Кресна до Струмяни от автобус само за 3,99 лв. или за 4,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,99 лв..

Най-ниската цена3,99 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 11 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена3,99 лв.
Най-висока цена4,01 лв.
Първо заминаване12:55 ч.
Последно заминаване17:52 ч.
Разстояние11,88 km
ЗаминаванеКресна
ПристиганеСтрумяни
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Кресна до Струмяни

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Кресна до Струмяни с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кресна до Струмяни? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Кресна до Струмяни с автобус?

Билет за автобус от Кресна до Струмяни ще ви струва средно 3,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 3,99 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кресна до Струмяни. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 3,99 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кресна до Струмяни.

Колко дълго е пътуването от Кресна до Струмянис автобус?

Средното време за пътуване е 0 ч 11 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 11,88 km от Кресна до Струмяни. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кресна до Струмяни да отнеме повече от 0 ч 11 мин. За да стигнете по-бързо от Кресна до Струмяни, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кресна и Струмяни ще завършат пътуването през 0 ч 10 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 11 мин, за да пътувате 11,88 km между Кресна и Струмяни.

В колко часа са заминаващите от Кресна до Струмяни?

Първият заминаващ за деня от Кресна до Струмяни тръгва в 12:55 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:52 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кресна и Струмяни. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Кресна до Струмяни, който тръгва в 12:55 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:52 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Кресна to Струмяни

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кресна до Струмяни?

Ще можете да напуснете Кресна, като използвате спирки като Kresna, E79 Bus Stop. Те ви свързват със спирки, включително Strumyani - Kareliya Hotel в Струмяни. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кресна, или в Струмяни, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Кресна до Струмяни се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Кресна до Струмяни, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кресна до Струмяни, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Кресна до Струмяни всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кресна до Струмяни. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кресна до Струмяни

Евтини билети за автобус от Кресна до Струмяни
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кресна до Струмяни.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кресна до Струмяни, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кресна до Струмяни.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кресна до Струмяни

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Струмяни с автобус

Когато пътувате до Струмяни с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Кресна до Струмяни
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кресна до Струмяни от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Кресна до Струмяни Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.83kg
Автобус
0.89kg
Полет
2.38kg
Кола
1.9kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Кресна до Струмяни?
Билет автобус от Кресна до Струмяни е 3,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кресна до Струмяни?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кресна до Струмяни е 3,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кресна и Струмяни от автобус?
Кресна до Струмяни е 11,88 km.
Колко време трае автобус между Кресна и Струмяни?
Кресна до Струмяни е средно 0 ч 11 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 10 мин.
Колко автобус на ден преминават от Кресна до Струмяни?
Кресна до Струмяни има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Кресна до Струмяни?
Най-ранният автобус от Кресна до Струмяни тръгва на 12:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Кресна до Струмяни?
Последният автобус от Кресна до Струмяни тръгва на 17:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кресна до Струмяни?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 3,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кресна до Струмяни?
Има средно 3 от Кресна до Струмяни.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кресна до Струмяни от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Кресна и Струмяни е 0 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от Кресна към Струмяни?
Да, има директен автобус между Кресна и Струмяни.
Какви са емисиите на CO2 за Кресна до Струмяни от автобус?
Пътуването на автобус от Кресна до Струмяни създава 0.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кресна

Популярни маршрути

Международни маршрути от Кресна и близките райони

Други дестинации от Кресна

Основни маршрути до Струмяни

Свързани маршрути

Други популярни маршрути