Намерете автобус от Варна до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 29,31 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 272 km

Намерете с virail своя автобус от Варна до Кърджали

Ако търсите евтини автобусни билети от Варна до Кърджали, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Варна до Кърджали?

Можете да намерите автобусни билети от Варна до Кърджали средно за 29,34 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 29,31 лв..

Автобуси от Варна до Кърджали

За кога са планирани автобусите по линията Варна - Кърджали?

За да стигнете от Варна до Кърджали с автобус, ще ви отнеме 7 ч. 30 мин.. Първото заминаване е планирано за 11:00, докато последният автобус е в 11:00.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко автобусни връзки има от Варна до Кърджали всеки ден?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Варна до Кърджали с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Кърджали в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Варна до Кърджали с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.