Автобус Варна - Кърджали цени от 29,33 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Кърджали с автобус

Пътуването от Варна до Кърджали от автобус е 272,58 km и отнема 7 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Кърджали от автобус само за 29,33 лв. или за 29,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,33 лв..

Най-ниската цена29,33 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена29,33 лв.
Най-висока цена29,37 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние272,58 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеКърджали
Превозвачиarda_tur_national_

Пътуване от Варна до Кърджали с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Кърджали? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Варна до Кърджали?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Кърджали. Средно обаче ще платите около 29,35 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 29,33 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Варна до Кърджали варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 29,35 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Варна до Кърджали с автобус?

При разстояние от 272,58 km между Варна и Кърджали, обикновено отнема 7 ч 30 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 30 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Варна и Кърджали е около 272,58 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Кърджали продължават 7 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Кърджали?

По принцип първото отпътуване за деня от Варна ще бъде в 11:00 ч., а последното - в 11:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Кърджали могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Кърджали, който тръгва в 11:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 11:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Варна to Кърджали

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Кърджали?

В Варна спирките за заминаване включват Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Когато пристигнете в Кърджали, може да успеете да слезете на спирки като Kardzali, Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Кърджали?

Маршрутът от Варна до Кърджали се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Кърджали, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Варна до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Кърджали

Най-евтините автобусни билети Варна - Кърджали могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с автобус

Когато пътувате до Кърджали с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Варна до Кърджали Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
19.08kg
Автобус
20.44kg
Полет
54.52kg
Кола
43.61kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Кърджали?
Билет автобус от Варна до Кърджали е 29,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Кърджали е 29,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Кърджали от автобус?
Варна до Кърджали е 272,58 km.
Колко време трае автобус между Варна и Кърджали?
Варна до Кърджали е средно 7 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Кърджали?
Варна до Кърджали има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Кърджали?
Най-ранният автобус от Варна до Кърджали тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Кърджали?
Последният автобус от Варна до Кърджали тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Кърджали?
Има средно 1 от Варна до Кърджали.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Кърджали от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Кърджали е 7 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Кърджали?
Да, има директен автобус между Варна и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кърджали от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Кърджали създава 20.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути