• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Варна до Кърджали

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Пътуването ви от Варна до Кърджали с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Кърджали. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Варна да се Кърджали с автобус

разстояние 272 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Arda - Tur National (Арда-Тур)-logo
Arda - Tur National (Арда-Тур)
Времетраене: 7 ч. 30 мин.
Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158 - Kardzali Bus Station, Boulevard Belomorski 343
11:00 - 18:30
29,35 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Кърджали с автобус?

При разстояние от 273 km между Варна и Кърджали, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Кърджали?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Кърджали, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Варна to Кърджали

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Кърджали с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Варна Централна автогара and Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158. Пристигайки в Кърджали, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Централна автогара в Кърджали and Kardzali Bus Station, Boulevard Belomorski 343. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кърджали.

Колко ежедневни пътувания има от Варна до Кърджали?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.