Автобус Вроцлав - Ополе цени от 7,79 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Вроцлав до Ополе с автобус

Пътуването от Вроцлав до Ополе от автобус е 78,69 km и отнема 1 ч 28 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:50 ч. и последното на 22:45 ч.. Възможно е да пътувате от Вроцлав до Ополе от автобус само за 7,79 лв. или за 65,92 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,79 лв..

Най-ниската цена7,79 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 28 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена7,79 лв.
Най-висока цена65,92 лв.
Първо заминаване03:50 ч.
Последно заминаване22:45 ч.
Разстояние78,69 km
ЗаминаванеВроцлав
ПристиганеОполе
ПревозвачиFlixBus, Mokrzycki Bus

Автобус Билети от Вроцлав до Ополе

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Вроцлав до Ополе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Вроцлав до Ополе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Вроцлав до Ополе?

Когато пътувате от Вроцлав до Ополе, можете да очаквате да платите средно около 15,26 лв.. Може да успеете да намерите цени до 7,79 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Вроцлав до Ополе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Вроцлав до Ополе ще ви струва средно 15,26 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Вроцлав до Ополес автобус?

Пътуването между Вроцлав и Ополе с автобус е приблизително 78,69 km. Ще ви отнеме около 1 ч 28 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Вроцлав до Ополе, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Вроцлав и Ополе ще завършат пътуването през 1 ч 20 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 28 мин, за да пътувате 78,69 km между Вроцлав и Ополе.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Вроцлав до Ополе с автобус?

Ще можете да напуснете Вроцлав, като използвате спирки като Wroclaw Gal. Dominikanska,Wrocław Mikołajów,Wrocław, Port Lotniczy,Wroclaw Central Station. Те ви свързват със спирки, включително Opole Glowne,Opole Wschodnie,Opole, Jerzego i Ryszarda Kowalczyków в Ополе. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Вроцлав, или в Ополе, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Вроцлав до Ополе?

Маршрутът от Вроцлав до Ополе се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Вроцлав са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Вроцлав до Ополе, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Вроцлав до Ополе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Вроцлав до Ополе

Евтини билети за автобус от Вроцлав до Ополе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Вроцлав до Ополе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Вроцлав до Ополе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Вроцлав до Ополе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Вроцлав до Ополе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ополе с автобус

Когато пътувате до Ополе с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus от Вроцлав до Ополе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Вроцлав до Ополе от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Вроцлав до Ополе Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.51kg
Автобус
5.9kg
Полет
15.74kg
Кола
12.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Вроцлав до Ополе?
Билет автобус от Вроцлав до Ополе е 15,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Вроцлав до Ополе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Вроцлав до Ополе е 7,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Вроцлав и Ополе от автобус?
Вроцлав до Ополе е 78,69 km.
Колко време трае автобус между Вроцлав и Ополе?
Вроцлав до Ополе е средно 1 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 20 мин.
Какви компании работят от Вроцлав до Ополе?
Вроцлав до Ополе се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and Mokrzycki Bus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Вроцлав до Ополе?
Вроцлав до Ополе има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Вроцлав до Ополе?
Най-ранният автобус от Вроцлав до Ополе тръгва на 03:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Вроцлав до Ополе?
Последният автобус от Вроцлав до Ополе тръгва на 22:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Вроцлав до Ополе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Вроцлав до Ополе?
Има средно 5 от Вроцлав до Ополе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Вроцлав до Ополе от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Вроцлав и Ополе е 1 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Вроцлав към Ополе?
Да, има директен автобус между Вроцлав и Ополе.
Какви са емисиите на CO2 за Вроцлав до Ополе от автобус?
Пътуването на автобус от Вроцлав до Ополе създава 5.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Вроцлав

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Вроцлав

Международни маршрути от Вроцлав и близките райони

Други дестинации от Вроцлав

Основни маршрути до Ополе

Други популярни маршрути