Автобус Варна - Сибиу цени от 39,10 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Сибиу с автобус

Пътуването от Варна до Сибиу от автобус е 414,78 km и отнема 13 ч 20 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 21:05 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Сибиу от автобус само за 39,10 лв. или за 96,04 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 39,10 лв..

Най-ниската цена39,10 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 20 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена39,10 лв.
Най-висока цена96,04 лв.
Първо заминаване21:05 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние414,78 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСибиу
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Варна до Сибиу

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Сибиу

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Сибиу? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Сибиу, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Варна до Сибиу?

Цените на автобусните билети от Варна до Сибиу варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Варна до Сибиу ще струват 39,10 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 72,79 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Сибиу. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Варна до Сибиу варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 72,79 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Варна до Сибиу с автобус?

Пътуването от Варна до Сибиу с автобус обикновено отнема 13 ч 20 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 414,78 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 13 ч 20 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Варна и Сибиу с автобус обикновено отнема 13 ч 20 мин, за да се измине разстояние от 414,78 km. Най-краткото пътуване от Варна до Сибиу ще ви отнеме 13 ч 20 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Сибиу е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Сибиу?

По принцип първото отпътуване за деня от Варна ще бъде в 21:05 ч., а последното - в 21:05 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Сибиу могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Сибиу, който обикновено тръгва в 21:05 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Сибиу?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Сибиу. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те се свързват със спирки, включително Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU в Сибиу. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Сибиу.

Колко пътувания от Варна до Сибиу има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Варна до Сибиу, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Варна до Сибиу, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Варна до Сибиу всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Сибиу. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Сибиу

Евтини билети за автобус от Варна до Сибиу
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Сибиу.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Сибиу, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Сибиу.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Сибиу

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Сибиу

Най-евтините автобусни билети Варна - Сибиу могат да бъдат намерени само за 44,01 лв., ако имате късмет, или средно за 58,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 83,58 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сибиу с автобус

Когато пътувате до Сибиу с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Варна до Сибиу
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Сибиу от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Варна до Сибиу Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
29.03kg
Автобус
31.11kg
Полет
82.96kg
Кола
66.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Сибиу?
Билет автобус от Варна до Сибиу е 72,79 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 39,10 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Сибиу?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Сибиу е 39,10 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Сибиу от автобус?
Варна до Сибиу е 414,78 km.
Колко време трае автобус между Варна и Сибиу?
Варна до Сибиу е средно 13 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Сибиу?
Варна до Сибиу има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Сибиу?
Най-ранният автобус от Варна до Сибиу тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Сибиу?
Последният автобус от Варна до Сибиу тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Сибиу?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 39,10 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Сибиу от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Сибиу е 13 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Сибиу?
Да, има директен автобус между Варна и Сибиу.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Сибиу от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Сибиу създава 31.11kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Сибиу

Свързани маршрути

Други популярни маршрути