Автобус Варна - Балчик цени от 6,01 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Балчик с автобус

Пътуването от Варна до Балчик от автобус е 30,09 km и отнема 0 ч 42 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:30 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Балчик от автобус само за 6,01 лв. или за 6,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,01 лв..

Най-ниската цена6,01 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 42 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена6,01 лв.
Най-висока цена6,01 лв.
Първо заминаване17:30 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние30,09 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеБалчик
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Варна до Балчик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Балчик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Варна до Балчик?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Балчик. Средно обаче ще платите около 6,01 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,01 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Балчик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 6,01 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Балчик.

Колко дълго е пътуването от Варна до Балчикс автобус?

Разстоянието между Варна и Балчик е приблизително 30,09 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 42 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Варна и Балчик с автобус обикновено отнема 0 ч 42 мин, за да се измине разстояние от 30,09 km. Най-краткото пътуване от Варна до Балчик ще ви отнеме 0 ч 42 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Балчик е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Варна до Балчик?

Първият заминаващ за деня от Варна до Балчик тръгва в 17:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и Балчик. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Балчик, който тръгва в 17:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Варна to Балчик

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Балчик с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Балчик. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Balchik, Bus Station в Балчик. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Балчик.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Балчик?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Варна до Балчик. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Балчик. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Балчик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Варна до Балчик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Балчик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Балчик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Балчик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Балчик

Най-евтините автобусни билети Варна - Балчик могат да бъдат намерени само за 5,24 лв., ако имате късмет, или средно за 5,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 6,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Балчик с автобус

Когато пътувате до Балчик с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Варна до Балчик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Балчик от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Варна до Балчик Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.11kg
Автобус
2.26kg
Полет
6.02kg
Кола
4.82kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Балчик?
Билет автобус от Варна до Балчик е 6,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Балчик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Балчик е 6,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Балчик от автобус?
Варна до Балчик е 30,09 km.
Колко време трае автобус между Варна и Балчик?
Варна до Балчик е средно 0 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 42 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Балчик?
Варна до Балчик има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Балчик?
Най-ранният автобус от Варна до Балчик тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Балчик?
Последният автобус от Варна до Балчик тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Балчик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Балчик?
Има средно 1 от Варна до Балчик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Балчик от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Балчик е 0 ч 42 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Балчик?
Да, има директен автобус между Варна и Балчик.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Балчик от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Балчик създава 2.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Балчик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути