Автобус Гронинген - Енсхеде цени от 15,63 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Гронинген до Енсхеде с автобус

Пътуването от Гронинген до Енсхеде от автобус е 113,6 km и отнема 2 ч 47 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:10 ч. и последното на 08:30 ч.. Възможно е да пътувате от Гронинген до Енсхеде от автобус само за 15,63 лв. или за 19,55 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,63 лв..

Най-ниската цена15,63 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 47 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена15,63 лв.
Най-висока цена19,55 лв.
Първо заминаване08:10 ч.
Последно заминаване08:30 ч.
Разстояние113,6 km
ЗаминаванеГронинген
ПристиганеЕнсхеде
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Гронинген до Енсхеде

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Гронинген до Енсхеде с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Гронинген до Енсхеде. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Гронинген до Енсхеде?

Билет за автобус от Гронинген до Енсхеде ще ви струва средно 16,03 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 15,63 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гронинген до Енсхеде. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Гронинген до Енсхеде варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 16,03 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Гронинген до Енсхеде с автобус?

Пътуването от Гронинген до Енсхеде с автобус обикновено отнема 2 ч 47 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 113,6 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 47 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Гронинген и Енсхеде продължава около 113,6 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 47 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от Гронинген до Енсхеде възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Гронинген до Енсхеде?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Гронинген до Енсхеде, който тръгва в 08:10 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 08:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Гронинген до Енсхеде, който обикновено тръгва в 08:10 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 08:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Гронинген до Енсхеде?

В Гронинген спирките за заминаване включват Groningen Stationsweg,Groningen Europapark. Когато пристигнете в Енсхеде, може да успеете да слезете на спирки като Glanerbrug,Enschede Central Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Гронинген до Енсхеде?

Точният брой на пътуванията от Гронинген до Енсхеде може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Гронинген до Енсхеде. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Гронинген до Енсхеде варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гронинген до Енсхеде. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Гронинген до Енсхеде

Евтини билети за автобус от Гронинген до Енсхеде
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гронинген до Енсхеде.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гронинген до Енсхеде, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гронинген до Енсхеде.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Гронинген до Енсхеде

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Гронинген до Енсхеде

Най-евтините автобусни билети Гронинген - Енсхеде могат да бъдат намерени само за 16,95 лв., ако имате късмет, или средно за 19,09 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Енсхеде с автобус

Когато пътувате до Енсхеде с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Гронинген до Енсхеде
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гронинген до Енсхеде от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Гронинген до Енсхеде Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.95kg
Автобус
8.52kg
Полет
22.72kg
Кола
18.18kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Гронинген до Енсхеде?
Билет автобус от Гронинген до Енсхеде е 16,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Гронинген до Енсхеде?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Гронинген до Енсхеде е 15,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Гронинген и Енсхеде от автобус?
Гронинген до Енсхеде е 113,6 km.
Колко време трае автобус между Гронинген и Енсхеде?
Гронинген до Енсхеде е средно 2 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Гронинген до Енсхеде?
Гронинген до Енсхеде има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Гронинген до Енсхеде?
Най-ранният автобус от Гронинген до Енсхеде тръгва на 08:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Гронинген до Енсхеде?
Последният автобус от Гронинген до Енсхеде тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Гронинген до Енсхеде?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Гронинген до Енсхеде?
Има средно 4 от Гронинген до Енсхеде.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гронинген до Енсхеде от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Гронинген и Енсхеде е 2 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Гронинген към Енсхеде?
Да, има директен автобус между Гронинген и Енсхеде.
Какви са емисиите на CO2 за Гронинген до Енсхеде от автобус?
Пътуването на автобус от Гронинген до Енсхеде създава 8.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гронинген

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Гронинген

Международни маршрути от Гронинген и близките райони

Други дестинации от Гронинген

Основни маршрути до Енсхеде

Свързани маршрути

Други популярни маршрути