Намерете автобус от Варна до Киев

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 137,16 лв.
Продължителност на пътуването 17 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 829 km

С автобус от Варна до Киев: с virail е по-лесно

Ако търсите евтини автобусни билети от Варна до Киев, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Варна до Киев?

Автобусните билети от Варна до Киев струват средно 140,10 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Варна до Киев само за 48,06 лв..

Цена на билет - всеки ден

137,16 лв. Още Още Още Още Още Още

Автобуси от Варна до Киев

В колко часа са автобусите за Киев?

За да стигнете до Киев от Варна с автобус, ще ви отнеме около 20 ч. 8 мин. или дори : 16 ч., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Варна в 20:30, докато последният е в 15:00.

За такива дълги разстояния пътуването с автобус може да не е най-доброто решение. Проверете алтернативите със самолет: с малко късмет ще намерите евтини билети от Варна до Киев и ще бъдете много по-бързи!

Колко връзки дневно има, за да отидете до Киев от Варна с автобус?

6 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Варна до Киев с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 3.5 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Варна до Киев с автобус, има 6 достъпни връзки на ден. Основната част от тези връзки, т.е. 3.5 маршрута, включват една или повече смени, а останалите, т.е. 2.5 маршрута, са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Въпреки това, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един автобус през цялото пътуване.