Автобус Варна - Плоещ цени от 33,93 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Плоещ с автобус

Пътуването от Варна до Плоещ от автобус е 245,57 km и отнема 7 ч 50 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 21:05 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Плоещ от автобус само за 33,93 лв. или за 33,93 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 33,93 лв..

Най-ниската цена33,93 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 50 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена33,93 лв.
Най-висока цена33,93 лв.
Първо заминаване21:05 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние245,57 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеПлоещ
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Варна до Плоещ

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Плоещ

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Плоещ? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Плоещ, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до Плоещ с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Плоещ. Средно обаче ще платите около 33,93 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 33,93 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Плоещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Варна до Плоещ варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 33,93 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Варна до Плоещ с автобус?

При разстояние от 245,57 km между Варна и Плоещ, обикновено отнема 7 ч 50 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 50 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Варна до Плоещ обхваща разстояние от 245,57 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 50 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Плоещ по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Варна до Плоещ?

Първият заминаващ за деня от Варна до Плоещ тръгва в 21:05 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и Плоещ. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Варна до Плоещ тръгва в 21:05 ч., докато последният отпътува в 21:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и Плоещ. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Плоещ с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Плоещ. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те се свързват със спирки, включително Ploiești Vest,Ploiești Sud в Плоещ. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Плоещ.

Колко ежедневни пътувания има от Варна до Плоещ?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Варна до Плоещ. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Плоещ. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Плоещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Плоещ

Евтини билети за автобус от Варна до Плоещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Плоещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Плоещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Плоещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Плоещ

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Плоещ

Най-евтините автобусни билети Варна - Плоещ могат да бъдат намерени само за 26,71 лв., ако имате късмет, или средно за 40,14 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 58,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плоещ с автобус

Когато пътувате до Плоещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Варна до Плоещ
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Плоещ от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Варна до Плоещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.19kg
Автобус
18.42kg
Полет
49.11kg
Кола
39.29kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Плоещ?
Билет автобус от Варна до Плоещ е 33,93 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 33,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Плоещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Плоещ е 33,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Плоещ от автобус?
Варна до Плоещ е 245,57 km.
Колко време трае автобус между Варна и Плоещ?
Варна до Плоещ е средно 7 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Плоещ?
Варна до Плоещ има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Плоещ?
Най-ранният автобус от Варна до Плоещ тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Плоещ?
Последният автобус от Варна до Плоещ тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Плоещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 33,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Плоещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Плоещ е 7 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Плоещ?
Да, има директен автобус между Варна и Плоещ.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Плоещ от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Плоещ създава 18.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Плоещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути