Автобус Кьолн - Карлсруе цени от 25,42 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Карлсруе с автобус

Пътуването от Кьолн до Карлсруе от автобус е 238,03 km и отнема 5 ч 37 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 02:15 ч. и последното на 23:25 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Карлсруе от автобус само за 25,42 лв. или за 356,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,42 лв..

Най-ниската цена25,42 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 37 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена25,42 лв.
Най-висока цена356,30 лв.
Първо заминаване02:15 ч.
Последно заминаване23:25 ч.
Разстояние238,03 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеКарлсруе
ПревозвачиFlixBus DACH GmbH, BlaBlaCar BusОще

Автобус Билети от Кьолн до Карлсруе

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Кьолн до Карлсруе с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кьолн до Карлсруе. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Кьолн до Карлсруе?

Цените ще варират, когато пътувате от Кьолн до Карлсруе. Средно обаче ще платите около 55,69 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 25,42 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Карлсруе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Кьолн до Карлсруе, можете да очаквате да платите средно около 55,69 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Кьолн до Карлсруе с автобус?

Разстоянието между Кьолн и Карлсруе е приблизително 238,03 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 37 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Кьолн и Карлсруе е около 238,03 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 37 мин. Обаче най-бързите маршрути между Кьолн и Карлсруе продължават 4 ч 5 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Кьолн до Карлсруе с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Кьолн от следните спирки: Cologne Bonn Airport,Koeln Messe/deutz,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf. Пристигайки в Карлсруе, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Durlach Gudrunstraße, Karlsruhe,Karlsruhe HBF,Grötzingen Nord, Karlsruhe. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Карлсруе.

Колко ежедневни пътувания има от Кьолн до Карлсруе?

Ако искате да стигнете от Кьолн до Карлсруе, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 11 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 9 директни пътувания между Кьолн и Карлсруе. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Карлсруе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Карлсруе

Евтини билети за автобус от Кьолн до Карлсруе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Карлсруе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Карлсруе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Карлсруе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Карлсруе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 63,58 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 97% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Кьолн до Карлсруе

Най-евтините автобусни билети Кьолн - Карлсруе могат да бъдат намерени само за 29,72 лв., ако имате късмет, или средно за 39,17 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 50,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карлсруе с автобус

Когато пътувате до Карлсруе с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Карлсруе

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Кьолн до Карлсруе.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда BlaBlaCar Bus, FlixTrain and FlixBus от Кьолн до Карлсруе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Карлсруе от bus.
съоръжения BlaBlaCar Bus FlixTrain FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check
quiet_zone Тиха зона cross check cross
accessibility Достъпност cross check cross
food_and_drink Храни и напитки cross check check
bicycle Велосипед cross check cross
sleeper_couchette спално място cross check cross

Кьолн до Карлсруе Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16.66kg
Автобус
17.85kg
Полет
47.61kg
Кола
38.08kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Кьолн до Карлсруе?
Билет автобус от Кьолн до Карлсруе е 55,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Карлсруе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Карлсруе е 25,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Карлсруе от автобус?
Кьолн до Карлсруе е 238,03 km.
Колко време трае автобус между Кьолн и Карлсруе?
Кьолн до Карлсруе е средно 5 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 5 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Карлсруе?
Кьолн до Карлсруе се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail FlixBus DACH GmbH, BlaBlaCar Bus, FlixTrain, FlixBus and FlixBus Italia S.r.l. предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Кьолн до Карлсруе?
Кьолн до Карлсруе има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Кьолн до Карлсруе?
Най-ранният автобус от Кьолн до Карлсруе тръгва на 02:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Кьолн до Карлсруе?
Последният автобус от Кьолн до Карлсруе тръгва на 23:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Карлсруе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Карлсруе?
Има средно 9 от Кьолн до Карлсруе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Карлсруе от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Кьолн и Карлсруе е 4 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Кьолн към Карлсруе?
Да, има директен автобус между Кьолн и Карлсруе.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Карлсруе от автобус?
Пътуването на автобус от Кьолн до Карлсруе създава 17.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Карлсруе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути