Автобус Варна - Черновци цени от 126,51 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Черновци с автобус

Пътуването от Варна до Черновци от автобус е 585,36 km и отнема 17 ч 0 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 12:00 ч. и последното на 18:55 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Черновци от автобус само за 126,51 лв. или за 187,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 126,51 лв..

Най-ниската цена126,51 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 0 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена126,51 лв.
Най-висока цена187,56 лв.
Първо заминаване12:00 ч.
Последно заминаване18:55 ч.
Разстояние585,36 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеЧерновци
ПревозвачиDoris, AVTOEKSPRESS Още

Пътуването ви от Варна до Черновци с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Черновци. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Варна до Черновци с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Черновци. Средно обаче ще платите около 146,92 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 126,51 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Черновци. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Черновци, можете да очаквате да платите средно около 146,92 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Варна до Черновци с автобус?

Пътуването от Варна до Черновци с автобус обикновено отнема 17 ч 0 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 585,36 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 17 ч 0 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Варна до Черновци обхваща разстояние от 585,36 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 17 ч 0 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 13 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Черновци по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Варна до Черновци?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Варна до Черновци, който тръгва в 12:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Черновци, който тръгва в 12:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 18:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Варна to Черновци

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Черновци?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Черновци. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те се свързват със спирки, включително Chernivtsi Gagarina,Chernivtsi, Central Bus Station в Черновци. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Черновци.

Колко пътувания от Варна до Черновци се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Варна до Черновци. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Черновци. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Черновци. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Варна до Черновци
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Черновци.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Черновци, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Черновци.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Черновци

Най-евтините автобусни билети Варна - Черновци могат да бъдат намерени само за 112,16 лв., ако имате късмет, или средно за 134,87 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 174,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Черновци с автобус

Когато пътувате до Черновци с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Doris от Варна до Черновци
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Черновци от bus.
съоръжения Doris
power_sockets Електрически контакти check
air_con Климатик check

Варна до Черновци Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
40.97kg
Автобус
43.9kg
Полет
117.07kg
Кола
93.66kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Черновци?
Билет автобус от Варна до Черновци е 146,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 126,51 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Черновци?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Черновци е 126,51 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Черновци от автобус?
Варна до Черновци е 585,36 km.
Колко време трае автобус между Варна и Черновци?
Варна до Черновци е средно 17 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 50 мин.
Какви компании работят от Варна до Черновци?
Варна до Черновци се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Doris, AVTOEKSPRESS , E.LAYN TUR, DAV club and ALBENA-TRAVEL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Черновци?
Варна до Черновци има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Черновци?
Най-ранният автобус от Варна до Черновци тръгва на 12:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Черновци?
Последният автобус от Варна до Черновци тръгва на 18:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Черновци?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 126,51 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Черновци?
Има средно 2 от Варна до Черновци.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Черновци от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Черновци е 13 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Черновци?
Да, има директен автобус между Варна и Черновци.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Черновци от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Черновци създава 43.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Черновци

Свързани маршрути

Други популярни маршрути