Автобус Варна - Каварна цени от 9,00 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Каварна с автобус

Пътуването от Варна до Каварна от автобус е 41,48 km и отнема 1 ч 0 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:30 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Каварна от автобус само за 9,00 лв. или за 9,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,00 лв..

Най-ниската цена9,00 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 0 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена9,00 лв.
Най-висока цена9,00 лв.
Първо заминаване17:30 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние41,48 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеКаварна
ПревозвачиUnion Ivkoni

Стигнете от Варна до Каварна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до Каварна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Варна до Каварна?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Каварна. Средно обаче ще платите около 9,00 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 9,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Каварна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Каварна. Средно обаче ще платите около 9,00 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от Варна до Каварнас автобус?

Пътуването между Варна и Каварна с автобус е приблизително 41,48 km. Ще ви отнеме около 1 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Варна до Каварна обхваща разстояние от 41,48 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 0 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Каварна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Варна до Каварна?

Първото пътуване за деня тръгва от Варна в 17:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и Каварна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 17:30 ч., а последният - в 17:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Каварна могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Каварна с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Пристигайки в Каварна, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kavarna, Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Каварна.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Каварна?

Ако искате да стигнете от Варна до Каварна, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Варна и Каварна. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Каварна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Варна до Каварна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Каварна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Каварна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Каварна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Каварна

Най-евтините автобусни билети Варна - Каварна могат да бъдат намерени само за 7,22 лв., ако имате късмет, или средно за 7,87 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Каварна с автобус

Когато пътувате до Каварна с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Варна до Каварна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Каварна от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Варна до Каварна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.9kg
Автобус
3.11kg
Полет
8.3kg
Кола
6.64kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Каварна?
Билет автобус от Варна до Каварна е 9,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Каварна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Каварна е 9,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Каварна от автобус?
Варна до Каварна е 41,48 km.
Колко време трае автобус между Варна и Каварна?
Варна до Каварна е средно 1 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Каварна?
Варна до Каварна има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Каварна?
Най-ранният автобус от Варна до Каварна тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Каварна?
Последният автобус от Варна до Каварна тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Каварна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 9,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Каварна?
Има средно 1 от Варна до Каварна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Каварна от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Каварна е 1 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Каварна?
Да, има директен автобус между Варна и Каварна.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Каварна от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Каварна създава 3.11kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Каварна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути