Автобус Варна - Лвов цени от 198,95 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни 198,95 лв.

Варна до Лвов с автобус

Пътуването от Варна до Лвов от автобус е 794,86 km и отнема 44 ч 47 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 21:05 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Лвов от автобус само за 198,95 лв. или за 293,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 198,95 лв..

Най-ниската цена198,95 лв.
Продължителност на пътуването44 ч 47 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена198,95 лв.
Най-висока цена293,89 лв.
Първо заминаване21:05 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние794,86 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеЛвов
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Варна до Лвов

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Варна до Лвов с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Лвов. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Варна до Лвов?

Цените на автобусните билети от Варна до Лвов варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Варна до Лвов ще струват 198,95 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 226,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Лвов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 226,85 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Лвов.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Лвов с автобус?

Разстоянието между Варна и Лвов е приблизително 794,86 km. Като цяло ще ви отнеме около 44 ч 47 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Варна и Лвов продължава около 794,86 km и обикновено отнема приблизително 44 ч 47 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 38 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Лвов възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Варна до Лвов?

Първият заминаващ за деня от Варна до Лвов тръгва в 21:05 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и Лвов. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 21:05 ч., а последният - в 21:05 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Лвов могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Лвов?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Пристигайки в Лвов, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Lvov,Lviv Central Bus Station,Lviv Pidzamche,Lviv Central Train Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Лвов.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Лвов?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Варна до Лвов. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Лвов. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Лвов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Лвов

Евтини билети за автобус от Варна до Лвов
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Лвов.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Лвов, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Лвов.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Лвов

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Лвов

Най-евтините автобусни билети Варна - Лвов могат да бъдат намерени само за 78,43 лв., ако имате късмет, или средно за 194,93 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 311,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лвов с автобус

Когато пътувате до Лвов с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Варна до Лвов
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Лвов от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Варна до Лвов Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
55.64kg
Автобус
59.61kg
Полет
158.97kg
Кола
127.18kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Лвов?
Билет автобус от Варна до Лвов е 226,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 198,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Лвов?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Лвов е 198,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Лвов от автобус?
Варна до Лвов е 794,86 km.
Колко време трае автобус между Варна и Лвов?
Варна до Лвов е средно 44 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 38 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Лвов?
Варна до Лвов има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Лвов?
Най-ранният автобус от Варна до Лвов тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Лвов?
Последният автобус от Варна до Лвов тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Лвов?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 198,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Лвов от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Лвов е 38 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Лвов?
Да, има директен автобус между Варна и Лвов.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Лвов от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Лвов създава 59.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Лвов

Свързани маршрути

Други популярни маршрути