Автобус Созопол - Бургас цени от 6,99 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Созопол до Бургас с автобус

Пътуването от Созопол до Бургас от автобус е 21,51 km и отнема 0 ч 52 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 04:15 ч. и последното на 13:15 ч.. Възможно е да пътувате от Созопол до Бургас от автобус само за 6,99 лв. или за 10,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,99 лв..

Най-ниската цена6,99 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 52 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена6,99 лв.
Най-висока цена10,86 лв.
Първо заминаване04:15 ч.
Последно заминаване13:15 ч.
Разстояние21,51 km
ЗаминаванеСозопол
ПристиганеБургас
ПревозвачиUnion Ivkoni

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Созопол до Бургас

Планирате да пътувате от Созопол до Бургас? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Созопол до Бургас?

Цените ще варират, когато пътувате от Созопол до Бургас. Средно обаче ще платите около 8,92 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,99 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Созопол до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Созопол до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 8,92 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Созопол до Бургасс автобус?

При разстояние от 21,51 km между Созопол и Бургас, обикновено отнема 0 ч 52 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 52 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Созопол до Бургас обхваща разстояние от 21,51 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 52 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 45 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Созопол до Бургас по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Созопол до Бургас?

Ще можете да напуснете Созопол, като използвате спирки като Sozopol Republikanska. Те ви свързват със спирки, включително Burgas,Burgas Central West,Burgas South в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Созопол, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Созопол до Бургас?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Созопол до Бургас. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Созопол, които пътуват директно до Бургас. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Созопол до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Созопол до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Созопол до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Созопол до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Созопол до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Цените на автобусните билети обикновено варират с наближаването на датата на заминаване. За предстоящите дни обаче цените на автобусните билети остават стабилни на 7,01 лв.. Независимо дали планирате предварително или решавате в последния момент, ще намерите билети в подобен ценови диапазон. Така че, отпуснете се и резервирайте, когато сте готови! Не забравяйте да проверите най-новите цени и наличност, преди да резервирате, за да сте сигурни, че имате най-точната информация за вашето пътуване.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Созопол до Бургас

Най-евтините автобусни билети Созопол - Бургас могат да бъдат намерени само за 5,38 лв., ако имате късмет, или средно за 17,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 50,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Созопол до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Созопол до Бургас от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Созопол до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.51kg
Автобус
1.61kg
Полет
4.3kg
Кола
3.44kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Созопол до Бургас?
Билет автобус от Созопол до Бургас е 8,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Созопол до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Созопол до Бургас е 6,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Созопол и Бургас от автобус?
Созопол до Бургас е 21,51 km.
Колко време трае автобус между Созопол и Бургас?
Созопол до Бургас е средно 0 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Созопол до Бургас?
Созопол до Бургас има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Созопол до Бургас?
Най-ранният автобус от Созопол до Бургас тръгва на 04:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Созопол до Бургас?
Последният автобус от Созопол до Бургас тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Созопол до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 6,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Созопол до Бургас?
Има средно 4 от Созопол до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Созопол до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Созопол и Бургас е 0 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Созопол към Бургас?
Да, има директен автобус между Созопол и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Созопол до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от Созопол до Бургас създава 1.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Созопол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Созопол

Международни маршрути от Созопол и близките райони

Други дестинации от Созопол

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути