Автобус Черноморец - София цени от 11,66 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 34,81 лв.
утре 34,79 лв.
2 дни 34,91 лв.
3 дни 35,03 лв.

Черноморец до София с автобус

Пътуването от Черноморец до София от автобус е 354,74 km и отнема 6 ч 13 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 04:25 ч. и последното на 17:50 ч.. Възможно е да пътувате от Черноморец до София от автобус само за 11,66 лв. или за 47,32 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,66 лв..

Най-ниската цена11,66 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 13 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена11,66 лв.
Най-висока цена47,32 лв.
Първо заминаване04:25 ч.
Последно заминаване17:50 ч.
Разстояние354,74 km
ЗаминаванеЧерноморец
ПристиганеСофия
ПревозвачиStruma 11, Union Ivkoni

Автобус Билети от Черноморец до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Черноморец до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Черноморец до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Черноморец до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Черноморец до София. Средно обаче ще платите около 40,11 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 11,66 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Черноморец до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Черноморец до София. Средно обаче ще платите около 40,11 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Черноморец до София с автобус?

Разстоянието между Черноморец и София е приблизително 354,74 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 13 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Черноморец и София с автобус обикновено отнема 6 ч 13 мин, за да се измине разстояние от 354,74 km. Най-краткото пътуване от Черноморец до София ще ви отнеме 5 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Черноморец до София с автобус?

В Черноморец спирките за заминаване включват Chernomorets (Черноморец). Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Черноморец до София се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Черноморец до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Черноморец до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Черноморец до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Черноморец до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Черноморец до София

Евтини билети за автобус от Черноморец до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Черноморец до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Черноморец до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Черноморец до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Черноморец до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 33,19 лв. до 47,10 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 30% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Черноморец до София

Най-евтините автобусни билети Черноморец - София могат да бъдат намерени само за 31,95 лв., ако имате късмет, или средно за 36,13 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Черноморец до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Черноморец до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Черноморец до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
24.83kg
Автобус
26.61kg
Полет
70.95kg
Кола
56.76kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Черноморец до София?
Билет автобус от Черноморец до София е 40,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Черноморец до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Черноморец до София е 11,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Черноморец и София от автобус?
Черноморец до София е 354,74 km.
Колко време трае автобус между Черноморец и София?
Черноморец до София е средно 6 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 25 мин.
Какви компании работят от Черноморец до София?
Черноморец до София се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Struma 11 and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Черноморец до София?
Черноморец до София има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Черноморец до София?
Най-ранният автобус от Черноморец до София тръгва на 04:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Черноморец до София?
Последният автобус от Черноморец до София тръгва на 17:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Черноморец до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Черноморец до София?
Има средно 8 от Черноморец до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Черноморец до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Черноморец и София е 5 ч 25 мин.
Има ли директен автобус от Черноморец към София?
Да, има директен автобус между Черноморец и София.
Какви са емисиите на CO2 за Черноморец до София от автобус?
Пътуването на автобус от Черноморец до София създава 26.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Черноморец

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Черноморец

Международни маршрути от Черноморец и близките райони

Други дестинации от Черноморец

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути