Автобус Букурещ - Шумен цени от 9,98 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 23,66 лв.
утре 19,65 лв.
2 дни 19,65 лв.
3 дни 19,65 лв.

Букурещ до Шумен с автобус

Пътуването от Букурещ до Шумен от автобус е 144,98 km и отнема 3 ч 58 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 03:40 ч. и последното на 22:45 ч.. Възможно е да пътувате от Букурещ до Шумен от автобус само за 9,98 лв. или за 58,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,98 лв..

Най-ниската цена9,98 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 58 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена9,98 лв.
Най-висока цена58,29 лв.
Първо заминаване03:40 ч.
Последно заминаване22:45 ч.
Разстояние144,98 km
ЗаминаванеБукурещ
ПристиганеШумен
ПревозвачиFlixBus, Pegasus

Автобус Билети от Букурещ до Шумен

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Букурещ до Шумен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Букурещ до Шумен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Букурещ до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от Букурещ до Шумен. Средно обаче ще платите около 39,37 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 9,98 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Букурещ до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Букурещ до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 39,37 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Букурещ до Шумен с автобус?

Пътуването от Букурещ до Шумен с автобус обикновено отнема 3 ч 58 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 144,98 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 58 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Букурещ до Шумен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Букурещ и Шумен ще завършат пътуването през 3 ч 15 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 58 мин, за да пътувате 144,98 km между Букурещ и Шумен.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Букурещ до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Букурещ и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Букурещ на спирки като Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord. Те се свързват със спирки, включително Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara) в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Букурещ до Шумен.

Колко пъти на ден има пътувания от Букурещ до Шумен?

Ако искате да стигнете от Букурещ до Шумен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 9 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 9 директни пътувания между Букурещ и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Букурещ до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Букурещ до Шумен

Евтини билети за автобус от Букурещ до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Букурещ до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Букурещ до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Букурещ до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Букурещ до Шумен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,46 лв. до 40,66 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 69% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Букурещ до Шумен

Най-евтините автобусни билети Букурещ - Шумен могат да бъдат намерени само за 16,50 лв., ако имате късмет, или средно за 30,99 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,20 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Pegasus от Букурещ до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Букурещ до Шумен от bus.
съоръжения FlixBus Pegasus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check cross
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

Букурещ до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.15kg
Автобус
10.87kg
Полет
29kg
Кола
23.2kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Букурещ до Шумен?
Билет автобус от Букурещ до Шумен е 39,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Букурещ до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Букурещ до Шумен е 9,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Букурещ и Шумен от автобус?
Букурещ до Шумен е 144,98 km.
Колко време трае автобус между Букурещ и Шумен?
Букурещ до Шумен е средно 3 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 15 мин.
Какви компании работят от Букурещ до Шумен?
Букурещ до Шумен се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixBus, Pegasus and FlixBus RO SRL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Букурещ до Шумен?
Букурещ до Шумен има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Букурещ до Шумен?
Най-ранният автобус от Букурещ до Шумен тръгва на 03:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Букурещ до Шумен?
Последният автобус от Букурещ до Шумен тръгва на 22:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Букурещ до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 9,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Букурещ до Шумен?
Има средно 9 от Букурещ до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Букурещ до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Букурещ и Шумен е 3 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Букурещ към Шумен?
Да, има директен автобус между Букурещ и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Букурещ до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от Букурещ до Шумен създава 10.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Букурещ

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Букурещ

Международни маршрути от Букурещ и близките райони

Други дестинации от Букурещ

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути