Автобус Пловдив - Истанбул цени от 10,90 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 21,76 лв.
утре 43,87 лв.
2 дни 43,87 лв.
3 дни 43,87 лв.

Пловдив до Истанбул с автобус

Пътуването от Пловдив до Истанбул от автобус е 371,82 km и отнема 7 ч 27 мин. Има 21 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Истанбул от автобус само за 10,90 лв. или за 82,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,90 лв..

Най-ниската цена10,90 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 27 мин
Връзка на ден21
Най-ниската цена10,90 лв.
Най-висока цена82,19 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние371,82 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиHuntur, City LinesОще

Автобус Билети от Пловдив до Истанбул

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Истанбул с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Истанбул. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до Истанбул?

Билет за автобус от Пловдив до Истанбул ще ви струва средно 55,01 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,90 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Пловдив до Истанбул варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 55,01 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Истанбул с автобус?

Разстоянието между Пловдив и Истанбул е приблизително 371,82 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 27 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Пловдив и Истанбул е около 371,82 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч 27 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Истанбул продължават 6 ч 1 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Истанбул с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Истанбул. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari в Истанбул. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Истанбул.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Истанбул?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Истанбул може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 21 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Истанбул. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Истанбул варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 20 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Истанбул

Евтини билети за автобус от Пловдив до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Истанбул

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 40,06 лв. до 45,26 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Истанбул

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Истанбул могат да бъдат намерени само за 40,08 лв., ако имате късмет, или средно за 44,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 46,55 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул с автобус

Когато пътувате до Истанбул с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Metro Turizm е турска автобусна компания, която предоставя междуградски транспортни услуги в Турция. Компанията е основана през 1992 г. и оттогава се разраства до един от най-големите автобусни оператори в страната. Метро Туризъм разполага с парк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, Wi-Fi и удобни седалки. Компанията предлага набор от опции за билети, включително стандартни, луксозни и спални места. Метро Туризъм предоставя и услуги за онлайн резервация, което улеснява пътниците да планират пътуването си и да закупят билети предварително. Компанията се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти.

Услуги на борда Huntur, City Lines and Alpar Turizm от Пловдив до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Истанбул от bus.
съоръжения Huntur City Lines Alpar Turizm Arda Tur FlixBus Metro Turizm
power_sockets Електрически контакти check check cross check check check
air_con Климатик check check cross check check cross
wifi WiFi cross cross check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross cross check check check
bicycle Велосипед cross cross cross check cross cross
luggage Багаж cross cross cross cross check cross

Пловдив до Истанбул Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
26.03kg
Автобус
27.89kg
Полет
74.36kg
Кола
59.49kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Истанбул?
Билет автобус от Пловдив до Истанбул е 55,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Истанбул е 10,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Истанбул от автобус?
Пловдив до Истанбул е 371,82 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Истанбул?
Пловдив до Истанбул е средно 7 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 1 мин.
Какви компании работят от Пловдив до Истанбул?
Пловдив до Истанбул се покрива от оператор(и) 9. Можете да намерите на Virail Huntur, City Lines, Alpar Turizm, Kâmil Koç, Metro Bulgaria, Arda Tur, FlixBus, VIP Arda Tur, Metro Turizm and Panorama Trans предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Истанбул?
Пловдив до Истанбул има средно 21 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Истанбул?
Най-ранният автобус от Пловдив до Истанбул тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Истанбул?
Последният автобус от Пловдив до Истанбул тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Истанбул?
Има средно 20 от Пловдив до Истанбул.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Истанбул от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Истанбул е 6 ч 1 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Истанбул?
Да, има директен автобус между Пловдив и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Истанбул от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Истанбул създава 27.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути