Автобус Бергамо - Валенсия цени от 166,29 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бергамо до Валенсия с автобус

Пътуването от Бергамо до Валенсия от автобус е 1074,98 km и отнема 26 ч 53 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 04:40 ч. и последното на 21:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бергамо до Валенсия от автобус само за 166,29 лв. или за 372,28 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 166,29 лв..

Най-ниската цена166,29 лв.
Продължителност на пътуването26 ч 53 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена166,29 лв.
Най-висока цена372,28 лв.
Първо заминаване04:40 ч.
Последно заминаване21:30 ч.
Разстояние1074,98 km
ЗаминаванеБергамо
ПристиганеВаленсия
ПревозвачиFlixBus France S.A.R.L., FlixBus Italia S.r.l.Още

Автобус Билети от Бергамо до Валенсия

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бергамо до Валенсия

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бергамо до Валенсия. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Бергамо до Валенсия?

Цените на автобусните билети от Бергамо до Валенсия варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Бергамо до Валенсия ще струват 166,29 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 270,06 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бергамо до Валенсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 270,06 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бергамо до Валенсия.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бергамо до Валенсия с автобус?

Пътуването между Бергамо и Валенсия с автобус е приблизително 1074,98 km. Ще ви отнеме около 26 ч 53 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Бергамо и Валенсия е около 1074,98 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 26 ч 53 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бергамо и Валенсия продължават 22 ч 55 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бергамо до Валенсия с автобус?

Можете да тръгнете от Бергамо на спирки като Milan Bergamo Airport (BGY),Stazione di Bergamo. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Валенсия на следните спирки: Valencia Joaquín Sorolla,Valencia Airport (VLC),Valencia-Estacio Del Nord,Valencia, Estació d'autobusos. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бергамо и Валенсия. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бергамо до Валенсия се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бергамо до Валенсия може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бергамо до Валенсия. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бергамо до Валенсия варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 15 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бергамо до Валенсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бергамо до Валенсия

Евтини билети за автобус от Бергамо до Валенсия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бергамо до Валенсия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бергамо до Валенсия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бергамо до Валенсия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бергамо до Валенсия

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Валенсия с автобус

Когато пътувате до Валенсия с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда BlaBlaCar Bus and FlixBus от Бергамо до Валенсия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бергамо до Валенсия от bus.
съоръжения BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

Бергамо до Валенсия Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
75.25kg
Автобус
80.62kg
Полет
215kg
Кола
172kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бергамо до Валенсия?
Билет автобус от Бергамо до Валенсия е 270,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 166,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бергамо до Валенсия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бергамо до Валенсия е 166,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бергамо и Валенсия от автобус?
Бергамо до Валенсия е 1074,98 km.
Колко време трае автобус между Бергамо и Валенсия?
Бергамо до Валенсия е средно 26 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 22 ч 55 мин.
Какви компании работят от Бергамо до Валенсия?
Бергамо до Валенсия се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail FlixBus France S.A.R.L., FlixBus Italia S.r.l., BlaBlaCar Bus, FlixBus and FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda. предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бергамо до Валенсия?
Бергамо до Валенсия има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бергамо до Валенсия?
Най-ранният автобус от Бергамо до Валенсия тръгва на 04:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бергамо до Валенсия?
Последният автобус от Бергамо до Валенсия тръгва на 21:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бергамо до Валенсия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 166,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бергамо до Валенсия от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бергамо и Валенсия е 22 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Бергамо към Валенсия?
Да, има директен автобус между Бергамо и Валенсия.
Какви са емисиите на CO2 за Бергамо до Валенсия от автобус?
Пътуването на автобус от Бергамо до Валенсия създава 80.62kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бергамо

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бергамо

Международни маршрути от Бергамо и близките райони

Други дестинации от Бергамо

Основни маршрути до Валенсия

Други популярни маршрути