Автобус Арнем - Лил цени от 39,12 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Арнем до Лил с автобус

Пътуването от Арнем до Лил от автобус е 248,75 km и отнема 5 ч 5 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:40 ч. и последното на 23:35 ч.. Възможно е да пътувате от Арнем до Лил от автобус само за 39,12 лв. или за 97,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 39,12 лв..

Най-ниската цена39,12 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 5 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена39,12 лв.
Най-висока цена97,82 лв.
Първо заминаване07:40 ч.
Последно заминаване23:35 ч.
Разстояние248,75 km
ЗаминаванеАрнем
ПристиганеЛил
ПревозвачиFlixBus

Стигнете от Арнем до Лил с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Арнем до Лил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Арнем до Лил с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Арнем до Лил струват 39,12 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 65,87 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Арнем до Лил.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Арнем до Лил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 65,87 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Арнем до Лил.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Арнем до Лил с автобус?

Пътуването от Арнем до Лил с автобус обикновено отнема 5 ч 5 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 248,75 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 5 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Арнем до Лил обхваща разстояние от 248,75 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 5 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Арнем до Лил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Арнем до Лил?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Арнем до Лил, който обикновено тръгва в 07:40 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Арнем в 07:40 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:35 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Арнем и Лил. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Арнем до Лил?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Арнем и Лил. Можете да започнете пътуването си в Арнем на спирки като Arnhem Centraal Station,Arnhem Velperpoort. Те се свързват със спирки, включително Lille - Flanders,Lille, Gare Europe,Lezennes (f) в Лил. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Арнем до Лил.

Колко ежедневни пътувания има от Арнем до Лил?

Точният брой на пътуванията от Арнем до Лил може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Арнем до Лил. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Арнем до Лил варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Арнем до Лил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Арнем до Лил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Арнем до Лил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Арнем до Лил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Арнем до Лил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Арнем до Лил

Най-евтините автобусни билети Арнем - Лил могат да бъдат намерени само за 58,49 лв., ако имате късмет, или средно за 68,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 89,37 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лил с автобус

Когато пътувате до Лил с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Арнем до Лил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Арнем до Лил от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Арнем до Лил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.41kg
Автобус
18.66kg
Полет
49.75kg
Кола
39.8kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Арнем до Лил?
Билет автобус от Арнем до Лил е 65,87 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 39,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Арнем до Лил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Арнем до Лил е 39,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Арнем и Лил от автобус?
Арнем до Лил е 248,75 km.
Колко време трае автобус между Арнем и Лил?
Арнем до Лил е средно 5 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Арнем до Лил?
Арнем до Лил има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Арнем до Лил?
Най-ранният автобус от Арнем до Лил тръгва на 07:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Арнем до Лил?
Последният автобус от Арнем до Лил тръгва на 23:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Арнем до Лил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 39,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Арнем до Лил?
Има средно 2 от Арнем до Лил.
Кое е най-бързото време за пътуване между Арнем до Лил от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Арнем и Лил е 4 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Арнем към Лил?
Да, има директен автобус между Арнем и Лил.
Какви са емисиите на CO2 за Арнем до Лил от автобус?
Пътуването на автобус от Арнем до Лил създава 18.66kg CO2 емисии.

Отидете локално от Арнем

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Арнем

Международни маршрути от Арнем и близките райони

Други дестинации от Арнем

Основни маршрути до Лил

Други популярни маршрути