Автобус Пловдив - Рим цени от 214,82 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Рим с автобус

Пътуването от Пловдив до Рим от автобус е 1013,9 km и отнема 41 ч 28 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 08:55 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Рим от автобус само за 214,82 лв. или за 677,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 214,82 лв..

Най-ниската цена214,82 лв.
Продължителност на пътуването41 ч 28 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена214,82 лв.
Най-висока цена677,66 лв.
Първо заминаване08:55 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние1013,9 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеРим
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Пловдив до Рим

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Рим с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Рим? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Рим с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Рим. Средно обаче ще платите около 373,22 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 214,82 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Рим. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Рим, можете да очаквате да платите средно около 373,22 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Рим с автобус?

Пътуването от Пловдив до Рим с автобус обикновено отнема 41 ч 28 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 1013,9 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 41 ч 28 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Пловдив до Рим обхваща разстояние от 1013,9 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 41 ч 28 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 35 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Рим по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Рим?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Рим, който обикновено тръгва в 08:55 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 08:55 ч., а последният - в 21:05 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Рим могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Рим с автобус?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително Rome - Ostiense,Rome Ciampino Airport (CIA),Roma-San Pietro,Rome Trastevere,Rome Fiumicino Airport (FCO),Rome Nomentana,Rome Balduina,Roma - Tuscolana,Rome Monte Mario,ROMA - TIBURTINA,Rome Termini в Рим. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Рим, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Рим?

Маршрутът от Пловдив до Рим се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 7 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Рим, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 7 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Рим. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Рим

Евтини билети за автобус от Пловдив до Рим
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Рим.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Рим, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Рим.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Рим

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 156,51 лв. до 452,98 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Рим

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Рим могат да бъдат намерени само за 199,36 лв., ако имате късмет, или средно за 308,31 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 443,67 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Рим с автобус

Когато пътувате до Рим с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Пловдив до Рим
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Рим от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Пловдив до Рим Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
70.97kg
Автобус
76.04kg
Полет
202.78kg
Кола
162.22kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Рим?
Билет автобус от Пловдив до Рим е 373,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 214,82 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Рим?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Рим е 214,82 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Рим от автобус?
Пловдив до Рим е 1013,9 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Рим?
Пловдив до Рим е средно 41 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 35 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Рим?
Пловдив до Рим има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Рим?
Най-ранният автобус от Пловдив до Рим тръгва на 08:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Рим?
Последният автобус от Пловдив до Рим тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Рим?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 214,82 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Рим от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Рим е 35 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Рим?
Да, има директен автобус между Пловдив и Рим.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Рим от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Рим създава 76.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Рим

Свързани маршрути

Други популярни маршрути