Намерете автобус от Пловдив до Рим

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 193,59 лв.
Продължителност на пътуването 38 ч. 25 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 20:05
Последно отпътуване 20:05
разстояние 1 013 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Пловдив до Рим

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Пловдив до Рим.

Колко струват автобусните билети от Пловдив до Рим?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Пловдив до Рим от 193,59 лв., докато средната цена е 214,12 лв..

Автобуси от Пловдив до Рим

За кога са планирани автобусите по линията Пловдив - Рим?

За да стигнете от Пловдив до Рим с автобус, ще ви отнеме 38 ч. 25 мин.. Първото заминаване е планирано за 20:05, докато последният автобус е в 20:05.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Рим от Пловдив с автобус?

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Рим с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 1 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако желаете да отидете до Рим от Пловдив с автобус, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че всички тези маршрути са недиректни линии. Така че ще трябва да хванете друг автобус.