Автобус Созопол - Стара Загора цени от 21,97 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Созопол до Стара Загора с автобус

Пътуването от Созопол до Стара Загора от автобус е 169,12 km и отнема 5 ч 24 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 ч. и последното на 21:55 ч.. Възможно е да пътувате от Созопол до Стара Загора от автобус само за 21,97 лв. или за 58,63 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,97 лв..

Най-ниската цена21,97 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 24 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена21,97 лв.
Най-висока цена58,63 лв.
Първо заминаване07:15 ч.
Последно заминаване21:55 ч.
Разстояние169,12 km
ЗаминаванеСозопол
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Пътуването ви от Созопол до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Созопол до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Созопол до Стара Загора?

Когато пътувате от Созопол до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около 28,18 лв.. Може да успеете да намерите цени до 21,97 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Созопол до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Созопол до Стара Загора ще ви струва средно 28,18 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Созопол до Стара Загора с автобус?

Пътуването между Созопол и Стара Загора с автобус е приблизително 169,12 km. Ще ви отнеме около 5 ч 24 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Созопол и Стара Загора продължава около 169,12 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 24 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Созопол до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Созопол до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Созопол до Стара Загора, който обикновено тръгва в 07:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Созопол до Стара Загора, който тръгва в 07:15 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Созопол to Стара Загора

Кои са спирките по маршрута от Созопол до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Созопол, като използвате спирки като Sozopol Republikanska. Те ви свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Созопол, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Созопол до Стара Загора има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Созопол до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Созопол до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Созопол до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Созопол до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Созопол до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Созопол до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Созопол до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Созопол до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Созопол до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Созопол - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 9,69 лв., ако имате късмет, или средно за 18,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,97 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Созопол до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Созопол до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Созопол до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.84kg
Автобус
12.68kg
Полет
33.82kg
Кола
27.06kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Созопол до Стара Загора?
Билет автобус от Созопол до Стара Загора е 28,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Созопол до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Созопол до Стара Загора е 21,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Созопол и Стара Загора от автобус?
Созопол до Стара Загора е 169,12 km.
Колко време трае автобус между Созопол и Стара Загора?
Созопол до Стара Загора е средно 5 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Созопол до Стара Загора?
Созопол до Стара Загора има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Созопол до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Созопол до Стара Загора тръгва на 07:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Созопол до Стара Загора?
Последният автобус от Созопол до Стара Загора тръгва на 21:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Созопол до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Созопол до Стара Загора?
Има средно 2 от Созопол до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Созопол до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Созопол и Стара Загора е 3 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Созопол към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Созопол и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Созопол до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Созопол до Стара Загора създава 12.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Созопол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Созопол

Международни маршрути от Созопол и близките райони

Други дестинации от Созопол

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути