Автобус Созопол - Китен цени от 1,00 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Созопол до Китен с автобус

Пътуването от Созопол до Китен от автобус е 21,22 km и отнема 0 ч 35 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:03 ч. и последното на 10:03 ч.. Възможно е да пътувате от Созопол до Китен от автобус само за 1,00 лв. или за 3,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 35 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена3,01 лв.
Първо заминаване10:03 ч.
Последно заминаване10:03 ч.
Разстояние21,22 km
ЗаминаванеСозопол
ПристиганеКитен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Созопол до Китен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Созопол до Китен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Созопол до Китен?

Когато пътувате от Созопол до Китен, можете да очаквате да платите средно около 2,80 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,00 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Созопол до Китен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Созопол до Китен, можете да очаквате да платите средно около 2,80 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Созопол до Китен с автобус?

Разстоянието между Созопол и Китен е приблизително 21,22 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 35 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Созопол и Китен продължава около 21,22 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 35 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 35 мин. Ако се опитвате да стигнете от Созопол до Китен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Созопол до Китен?

Първото пътуване за деня тръгва от Созопол в 10:03 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 10:03 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Созопол и Китен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Созопол до Китен, който тръгва в 10:03 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 10:03 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Созопол to Китен

Кои спирки се използват при пътуване от Созопол до Китен?

Можете да тръгнете от Созопол на спирки като Sozopol Republikanska. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Китен на следните спирки: Kiten, Avtogara (Китен, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Созопол и Китен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Созопол до Китен има всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Созопол до Китен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Созопол, които пътуват директно до Китен. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Созопол до Китен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Созопол до Китен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Созопол до Китен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Созопол до Китен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Созопол до Китен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Созопол до Китен

Най-евтините автобусни билети Созопол - Китен могат да бъдат намерени само за 1,41 лв., ако имате късмет, или средно за 2,36 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Китен с автобус

Когато пътувате до Китен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Созопол до Китен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Созопол до Китен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Созопол до Китен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.49kg
Автобус
1.59kg
Полет
4.24kg
Кола
3.4kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Созопол до Китен?
Билет автобус от Созопол до Китен е 2,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Созопол до Китен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Созопол до Китен е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Созопол и Китен от автобус?
Созопол до Китен е 21,22 km.
Колко време трае автобус между Созопол и Китен?
Созопол до Китен е средно 0 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 35 мин.
Колко автобус на ден преминават от Созопол до Китен?
Созопол до Китен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Созопол до Китен?
Най-ранният автобус от Созопол до Китен тръгва на 10:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Созопол до Китен?
Последният автобус от Созопол до Китен тръгва на 10:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Созопол до Китен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Созопол до Китен?
Има средно 2 от Созопол до Китен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Созопол до Китен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Созопол и Китен е 0 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Созопол към Китен?
Да, има директен автобус между Созопол и Китен.
Какви са емисиите на CO2 за Созопол до Китен от автобус?
Пътуването на автобус от Созопол до Китен създава 1.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Созопол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Созопол

Международни маршрути от Созопол и близките райони

Други дестинации от Созопол

Основни маршрути до Китен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути