Намерете автобус от Созопол до Китен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,09 лв.
Продължителност на пътуването 26 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 20:15
Последно отпътуване 21:45
разстояние 21 km

Намерете с virail своя автобус от Созопол до Китен

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Созопол до Китен.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Созопол до Китен?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Созопол до Китен от 2,09 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Созопол до Китен струват около 3,10 лв..

Автобуси от Созопол до Китен

За кога са планирани автобусите от Созопол до Китен?

Средната продължителност на пътуването е 25 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Китен за :24 мин.. Първият автобус е насрочен за 12:16, а последният за 21:45.

Тъй като пътуването от Созопол до Китен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Созопол до Китен?

Ако искате да пътувате от Созопол до Китен с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Созопол до Китен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.