• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Созопол до Китен Тръгване от 1,90 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Китен

Пътуването ви от Созопол до Китен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Созопол до Китен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Созопол до Китен?

Билет за автобус от Созопол до Китен ще ви струва средно 3,01 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 1,90 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Созопол да се Китен с автобус

Най-добра цена 1,90 лв.
Продължителност на пътуването 34 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 19:45
Последно отпътуване 10:03
разстояние 21 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
1,90 лв.
Максимална цена
7,33 лв.

Созопол - Китен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 35 мин.
Sozopol Diving Center BG - Kiten Avtogara
10:03 - 10:38
2,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 35 мин.
bus stop Stadion - Kiten Avtogara
10:03 - 10:38
2,99 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Созопол до Китен с автобус?

Пътуването между Созопол и Китен продължава около 22 km и обикновено отнема приблизително 34 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 25 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Созопол до Китен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Созопол до Китен?

Първото пътуване за деня тръгва от Созопол в 19:45. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 10:03. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Созопол и Китен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Созопол до Китен?

Можете да тръгнете от Созопол на спирки като Sozopol Sozopol Diving Center BG, ul. Industrialna, Sozopol Bus Station, bus stop Stadion, Sozopol and Sozopol Diving Center BG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Китен на следните спирки: Kiten Bus station, Strandzha St, Kiten Avtogara and Kiten. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Созопол и Китен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Созопол за Китен?

Маршрутът от Созопол до Китен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus Ltd and Grup Plus. От този списък на транспортните компании има до 28 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Созопол са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Созопол до Китен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.