Автобус Бургас - Киев цени от 111,32 лв.

Започва от
111,32 лв.

Бургас до Киев с автобус

Пътуването от Бургас до Киев от автобус е 915,11 km и отнема 26 ч 8 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:00 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Киев от автобус само за 111,32 лв. или за 156,11 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 111,32 лв..

Най-ниската цена111,32 лв.
Продължителност на пътуването26 ч 8 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена111,32 лв.
Най-висока цена156,11 лв.
Първо заминаване13:00 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние915,11 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеКиев
ПревозвачиTTK NOVA UKRAYINA, Verstyuk

Пътуване от Бургас до Киев с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Киев? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Киев?

Когато пътувате от Бургас до Киев, можете да очаквате да платите средно около 139,48 лв.. Може да успеете да намерите цени до 111,32 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Киев. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Бургас до Киев ще ви струва средно 139,48 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Бургас до Киевс автобус?

При разстояние от 915,11 km между Бургас и Киев, обикновено отнема 26 ч 8 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 26 ч 8 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Бургас и Киев продължава около 915,11 km и обикновено отнема приблизително 26 ч 8 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 24 ч 50 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Киев възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Бургас до Киев?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Киев тръгва в 13:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Киев. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Бургас до Киев тръгва в 13:00 ч., докато последният отпътува в 23:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Киев. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Киев?

В Бургас спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Киев, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Киев?

Ще можете да пътувате от Бургас до Киев, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Киев, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Бургас до Киев всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Киев. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Бургас до Киев
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Киев.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Киев, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Киев.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Киев

Най-евтините автобусни билети Бургас - Киев могат да бъдат намерени само за 35,24 лв., ако имате късмет, или средно за 125,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 176,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Киев с автобус

Когато пътувате до Киев с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Бургас до Киев Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
64.06kg
Автобус
68.63kg
Полет
183.02kg
Кола
146.42kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Киев?
Билет автобус от Бургас до Киев е 139,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 111,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Киев?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Киев е 111,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Киев от автобус?
Бургас до Киев е 915,11 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Киев?
Бургас до Киев е средно 26 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 24 ч 50 мин.
Какви компании работят от Бургас до Киев?
Бургас до Киев се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail TTK NOVA UKRAYINA and Verstyuk предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Киев?
Бургас до Киев има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Киев?
Най-ранният автобус от Бургас до Киев тръгва на 13:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Киев?
Последният автобус от Бургас до Киев тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Киев?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 111,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Киев?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Киев. Можете да преминете от Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas и можете да стигнете до Kyiv Аеропорт "київ", Vydubychi Station, Kiev Bus Station Tsentralʹnyy, Bus stop Kyiv (area of "Polesye" mall) Vokzalnaya square; house 2, Kiev and Kyiv Avtovokzal (Київ, Автовокзал).
Колко директни връзки преминават от Бургас до Киев?
Има средно 2 от Бургас до Киев.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Киев от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Киев е 24 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Киев?
Да, има директен автобус между Бургас и Киев.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Киев от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Киев създава 68.63kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Киев

Свързани маршрути

Други популярни маршрути