Автобус Сливен - Берлин цени от 258,81 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Берлин с автобус

Пътуването от Сливен до Берлин от автобус е 1458,37 km и отнема 32 ч 20 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:30 ч. и последното на 10:30 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Берлин от автобус само за 258,81 лв. или за 275,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 258,81 лв..

Най-ниската цена258,81 лв.
Продължителност на пътуването32 ч 20 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена258,81 лв.
Най-висока цена275,91 лв.
Първо заминаване10:30 ч.
Последно заминаване10:30 ч.
Разстояние1458,37 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеБерлин
ПревозвачиArda Tur

Автобус Билети от Сливен до Берлин

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Сливен до Берлин

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Берлин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Сливен до Берлин?

Билет за автобус от Сливен до Берлин ще ви струва средно 263,35 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 258,81 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Сливен до Берлин ще ви струва средно 263,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Берлинс автобус?

Разстоянието между Сливен и Берлин е приблизително 1458,37 km. Като цяло ще ви отнеме около 32 ч 20 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Сливен и Берлин с автобус обикновено отнема 32 ч 20 мин, за да се измине разстояние от 1458,37 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Берлин ще ви отнеме 32 ч 20 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Берлин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сливен до Берлин?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сливен до Берлин, който обикновено тръгва в 10:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 10:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Сливен в 10:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 10:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сливен и Берлин. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Берлин?

Можете да тръгнете от Сливен на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Берлин на следните спирки: Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Hbf (tief),Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Ostkreuz station,Berlin, Alexanderplatz,Berlin, ZOB,Berlin Friedrichstraße,Berlin - Spandau,Berlin, Ostbahnhof. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Сливен и Берлин. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Берлин?

Точният брой на пътуванията от Сливен до Берлин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сливен до Берлин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сливен до Берлин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до Берлин

Евтини билети за автобус от Сливен до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до Берлин

Най-евтините автобусни билети Сливен - Берлин могат да бъдат намерени само за 153,94 лв., ако имате късмет, или средно за 248,94 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 275,58 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с автобус

Когато пътувате до Берлин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Arda Tur от Сливен до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Берлин от bus.
съоръжения Arda Tur
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Берлин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
102.09kg
Автобус
109.38kg
Полет
291.67kg
Кола
233.34kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Берлин?
Билет автобус от Сливен до Берлин е 263,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 258,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Берлин е 258,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Берлин от автобус?
Сливен до Берлин е 1458,37 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Берлин?
Сливен до Берлин е средно 32 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 32 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Берлин?
Сливен до Берлин има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Берлин?
Най-ранният автобус от Сливен до Берлин тръгва на 10:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Берлин?
Последният автобус от Сливен до Берлин тръгва на 10:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 258,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Берлин?
Има средно 1 от Сливен до Берлин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Берлин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Берлин е 32 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към Берлин?
Да, има директен автобус между Сливен и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Берлин от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Берлин създава 109.38kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути