Train Illustration

Намерете автобус от Приморско до София

Тръгване от
11,33 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 36,06 лв.

Бързо и лесно пътуване от Приморско до София с Virail

Планирате да пътувате от Приморско до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Приморско до София?

Цените на автобусните билети от Приморско до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Приморско до София ще струват 11,33 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 33,81 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Приморско да се София с автобус

Най-добра цена 35,99 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 52 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 06:55
Последно отпътуване 12:50
разстояние 367 km
Заминаване Приморско
Пристигане София
Превозвачи Karat - S, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Karat-S (Карат-С), Grup Plus

Цена на билет Приморско - София всеки ден

 
Днес
35,99 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
36,06 лв.
След 4 дни
36,10 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
5
Превозвачи
8
Минимална цена
11,33 лв.
Максимална цена
46,38 лв.

Приморско - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

36 лв.

Дата
петък 30 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Приморско Автогара - София Централна автогара
12:50 - 20:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
7 ч. 40 мин.
CO2: 12.93kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Приморско до Софияс автобус?

Пътуването от Приморско до София обхваща разстояние от 368 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч. 8 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 45 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Приморско до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Приморско до София?

Първият заминаващ за деня от Приморско до София тръгва в 07:15, докато последния отпътуващ за деня е в 12:50. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Приморско и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Приморско до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Приморско и София. Можете да започнете пътуването си в Приморско на спирки като Приморско Автогара, Primorsko Primorsko bus station, Perun St, Primorsko Bus Station and Primorsko. Те се свързват със спирки, включително Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Приморско до София.

Колко ежедневни пътувания има от Приморско до София?

Маршрутът от Приморско до София се обслужва от компании, включително Karat - S, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Karat-S (Карат-С) and Grup Plus. От този списък на транспортните компании има до 12 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Приморско са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Приморско до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване