Автобус Приморско - София цени от 12,99 лв.

23/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 37,10 лв.
утре 42,58 лв.
2 дни 39,00 лв.
3 дни 37,22 лв.

Приморско до София с автобус

Пътуването от Приморско до София от автобус е 367,81 km и отнема 7 ч 2 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 06:55 ч. и последното на 21:35 ч.. Възможно е да пътувате от Приморско до София от автобус само за 12,99 лв. или за 50,11 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,99 лв..

Най-ниската цена12,99 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 2 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена12,99 лв.
Най-висока цена50,11 лв.
Първо заминаване06:55 ч.
Последно заминаване21:35 ч.
Разстояние367,81 km
ЗаминаванеПриморско
ПристиганеСофия
ПревозвачиStruma 11, Union Ivkoni

Автобус Билети от Приморско до София

Дата на заминаване
вторник, 23 юли 2024 г.

Пътуване от Приморско до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Приморско до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Приморско до София с автобус?

Когато пътувате от Приморско до София, можете да очаквате да платите средно около 41,48 лв.. Може да успеете да намерите цени до 12,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Приморско до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Приморско до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 41,48 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Приморско до Софияс автобус?

Средното време за пътуване е 7 ч 2 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 367,81 km от Приморско до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Приморско до София да отнеме повече от 7 ч 2 мин. Пътуването между Приморско и София с автобус обикновено отнема 7 ч 2 мин, за да се измине разстояние от 367,81 km. Най-краткото пътуване от Приморско до София ще ви отнеме 6 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Приморско до София?

Първият заминаващ за деня от Приморско до София тръгва в 06:55 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:35 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Приморско и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Приморско в 06:55 ч., а последният - в 21:35 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Приморско до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Приморско до София с автобус?

Можете да тръгнете от Приморско на спирки като Primorsko. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Приморско и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Приморско до София?

Ако искате да стигнете от Приморско до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 11 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 11 директни пътувания между Приморско и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Приморско до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Приморско до София

Евтини билети за автобус от Приморско до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Приморско до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Приморско до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Приморско до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Приморско до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 36,08 лв. до 46,08 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 22% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Приморско до София

Най-евтините автобусни билети Приморско - София могат да бъдат намерени само за 36,06 лв., ако имате късмет, или средно за 37,84 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 40,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Приморско до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Приморско до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Приморско до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
25.75kg
Автобус
27.59kg
Полет
73.56kg
Кола
58.85kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Приморско до София?
Билет автобус от Приморско до София е 41,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Приморско до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Приморско до София е 12,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Приморско и София от автобус?
Приморско до София е 367,81 km.
Колко време трае автобус между Приморско и София?
Приморско до София е средно 7 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 5 мин.
Какви компании работят от Приморско до София?
Приморско до София се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Struma 11 and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Приморско до София?
Приморско до София има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Приморско до София?
Най-ранният автобус от Приморско до София тръгва на 06:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Приморско до София?
Последният автобус от Приморско до София тръгва на 21:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Приморско до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Приморско до София?
Има средно 11 от Приморско до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Приморско до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Приморско и София е 6 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Приморско към София?
Да, има директен автобус между Приморско и София.
Какви са емисиите на CO2 за Приморско до София от автобус?
Пътуването на автобус от Приморско до София създава 27.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Приморско

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Приморско

Международни маршрути от Приморско и близките райони

Други дестинации от Приморско

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути