Намерете автобус от Приморско до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,38 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 52 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 07:15
Последно отпътуване 13:45
разстояние 367 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Приморско до София

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Приморско до София в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Приморско до София?

Автобусните билети от Приморско до София струват средно 22,51 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Приморско до София само за 21,20 лв..

Цена на билет - всеки ден

Още 21,42 лв. Още Още Още Още Още

Автобуси от Приморско до София

В колко часа са автобусите за София?

За да стигнете до София от Приморско с автобус, ще ви отнеме около 7 ч. 53 мин. или дори : 6 ч. 45 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Приморско в 13:20, докато последният е в 13:45.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Приморско до София, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

При пътуване с автобус до София от Приморско: колко връзки дневно има?

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Приморско до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Приморско до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.