Автобус Залцбург - Дрезден цени от 101,71 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Залцбург до Дрезден с автобус

Пътуването от Залцбург до Дрезден от автобус е 365,42 km и отнема 11 ч 44 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:20 ч.. Възможно е да пътувате от Залцбург до Дрезден от автобус само за 101,71 лв. или за 195,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 101,71 лв..

Най-ниската цена101,71 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 44 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена101,71 лв.
Най-висока цена195,64 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:20 ч.
Разстояние365,42 km
ЗаминаванеЗалцбург
ПристиганеДрезден
ПревозвачиEuropean Sleeper, FlixBus

Автобус Билети от Залцбург до Дрезден

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Залцбург до Дрезден с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Залцбург до Дрезден? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Залцбург до Дрезден?

Цените на автобусните билети от Залцбург до Дрезден варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Залцбург до Дрезден ще струват 101,71 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 147,41 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Залцбург до Дрезден. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 147,41 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Залцбург до Дрезден.

Колко дълго е пътуването от Залцбург до Дрезденс автобус?

Разстоянието между Залцбург и Дрезден е приблизително 365,42 km. Като цяло ще ви отнеме около 11 ч 44 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Залцбург и Дрезден е около 365,42 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 11 ч 44 мин. Обаче най-бързите маршрути между Залцбург и Дрезден продължават 8 ч 59 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Залцбург до Дрезден?

Ще можете да напуснете Залцбург, като използвате спирки като Salzburg South,Salzburg Airport,Salzburg Gnigl Bahnhof,Salzburg Hbf. Те ви свързват със спирки, включително Kaditz Riegelplatz, Dresden,Dresden Ind.Gel.,Dresden - Airport,Dresden Central,Dresden Neustadt. в Дрезден. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Залцбург, или в Дрезден, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Залцбург до Дрезден?

Точният брой на пътуванията от Залцбург до Дрезден може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 9 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Залцбург до Дрезден. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Залцбург до Дрезден варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Залцбург до Дрезден. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Залцбург до Дрезден

Евтини билети за автобус от Залцбург до Дрезден
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Залцбург до Дрезден.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Залцбург до Дрезден, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Залцбург до Дрезден.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Залцбург до Дрезден

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Залцбург до Дрезден

Най-евтините автобусни билети Залцбург - Дрезден могат да бъдат намерени само за 50,84 лв., ако имате късмет, или средно за 91,15 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 134,65 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дрезден с автобус

Когато пътувате до Дрезден с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Залцбург до Дрезден
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Залцбург до Дрезден от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Залцбург до Дрезден Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
25.58kg
Автобус
27.41kg
Полет
73.08kg
Кола
58.47kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Залцбург до Дрезден?
Билет автобус от Залцбург до Дрезден е 147,41 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 101,71 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Залцбург до Дрезден?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Залцбург до Дрезден е 101,71 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Залцбург и Дрезден от автобус?
Залцбург до Дрезден е 365,42 km.
Колко време трае автобус между Залцбург и Дрезден?
Залцбург до Дрезден е средно 11 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 59 мин.
Какви компании работят от Залцбург до Дрезден?
Залцбург до Дрезден се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail European Sleeper and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Залцбург до Дрезден?
Залцбург до Дрезден има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Залцбург до Дрезден?
Най-ранният автобус от Залцбург до Дрезден тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Залцбург до Дрезден?
Последният автобус от Залцбург до Дрезден тръгва на 23:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Залцбург до Дрезден?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 101,71 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Залцбург до Дрезден?
Има средно 1 от Залцбург до Дрезден.
Кое е най-бързото време за пътуване между Залцбург до Дрезден от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Залцбург и Дрезден е 8 ч 59 мин.
Има ли директен автобус от Залцбург към Дрезден?
Да, има директен автобус между Залцбург и Дрезден.
Какви са емисиите на CO2 за Залцбург до Дрезден от автобус?
Пътуването на автобус от Залцбург до Дрезден създава 27.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Залцбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Залцбург

Международни маршрути от Залцбург и близките райони

Други дестинации от Залцбург

Основни маршрути до Дрезден

Свързани маршрути

Други популярни маршрути