Автобус Сливен - Истанбул цени от 83,22 лв.

Започва от
83,22 лв.

Сливен до Истанбул с автобус

Пътуването от Сливен до Истанбул от автобус е 286,09 km и отнема 7 ч 30 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 18:30 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Истанбул от автобус само за 83,22 лв. или за 84,48 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 83,22 лв..

Най-ниската цена83,22 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 30 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена83,22 лв.
Най-висока цена84,48 лв.
Първо заминаване18:30 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние286,09 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиHuntur, City Lines

Автобус Билети от Sliven до Istanbul

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Сливен до Истанбул с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Истанбул? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Истанбул, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Сливен до Истанбул?

Когато пътувате от Сливен до Истанбул, можете да очаквате да платите средно около 83,85 лв.. Може да успеете да намерите цени до 83,22 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Сливен до Истанбул варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 83,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до Истанбул с автобус?

Пътуването между Сливен и Истанбул с автобус е приблизително 286,09 km. Ще ви отнеме около 7 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Сливен и Истанбул продължава около 286,09 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 30 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Истанбул възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Сливен до Истанбул?

Първото пътуване за деня тръгва от Сливен в 18:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сливен и Истанбул. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сливен до Истанбул, който обикновено тръгва в 18:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Истанбул?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: . Пристигайки в Истанбул, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Истанбул.

Колко пътувания от Сливен до Истанбул има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Сливен до Истанбул, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Истанбул, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Сливен до Истанбул всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Istanbul

Евтини билети за автобус от Сливен до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Istanbul

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 69,72 лв. до 75,34 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул с автобус

Когато пътувате до Истанбул с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Huntur and City Lines от Сливен до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Истанбул от bus.
съоръжения Huntur City Lines
power_sockets Електрически контакти check check
air_con Климатик check check

Сливен до Истанбул Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
20.03kg
Автобус
21.46kg
Полет
57.22kg
Кола
45.77kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Истанбул?
Билет автобус от Сливен до Истанбул е 83,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 83,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Истанбул е 83,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Истанбул от автобус?
Сливен до Истанбул е 286,09 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Истанбул?
Сливен до Истанбул е средно 7 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 30 мин.
Какви компании работят от Сливен до Истанбул?
Сливен до Истанбул се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Huntur and City Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Истанбул?
Сливен до Истанбул има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Истанбул?
Най-ранният автобус от Сливен до Истанбул тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Истанбул?
Последният автобус от Сливен до Истанбул тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 83,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Истанбул?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Истанбул. Можете да преминете от Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара) и можете да стигнете до Istanbul Airport.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Истанбул?
Има средно 2 от Сливен до Истанбул.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Истанбул от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Истанбул е 7 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към Истанбул?
Да, има директен автобус между Сливен и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Истанбул от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Истанбул създава 21.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути