Автобус Volos - София цени от 54,75 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 55,77 лв.
утре 54,75 лв.
2 дни 99,80 лв.
3 дни 77,27 лв.

Volos до София с автобус

Пътуването от Volos до София от автобус е 372,79 km и отнема 8 ч 5 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 11:15 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от Volos до София от автобус само за 54,75 лв. или за 109,78 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 54,75 лв..

Най-ниската цена54,75 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 5 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена54,75 лв.
Най-висока цена109,78 лв.
Първо заминаване11:15 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние372,79 km
ЗаминаванеVolos
ПристиганеСофия
ПревозвачиTourist Service Holding AD, Ilias TravelОще

Автобус Билети от Volos до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Volos до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Volos до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Volos до София?

Най-евтините автобусни билети от Volos до София струват 54,75 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 80,13 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Volos до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Volos до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Volos до София. Средно обаче ще платите около 80,13 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема да се стигне от Volos до София с автобус?

При разстояние от 372,79 km между Volos и София, обикновено отнема 8 ч 5 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 5 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Volos и София е около 372,79 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 5 мин. Обаче най-бързите маршрути между Volos и София продължават 7 ч 15 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Volos до София?

Първият заминаващ за деня от Volos до София тръгва в 11:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Volos и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Volos в 11:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Volos и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Volos до София?

Можете да тръгнете от Volos на спирки като Volos Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Volos и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Volos до София?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Volos до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 8 заминаващи от Volos, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Volos до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Volos до София

Евтини билети за автобус от Volos до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Volos до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Volos до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Volos до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Volos до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 54,81 лв. до 73,71 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 26% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Volos до София

Най-евтините автобусни билети Volos - София могат да бъдат намерени само за 58,53 лв., ако имате късмет, или средно за 62,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 68,31 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines and Union Ivkoni от Volos до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Volos до София от bus.
съоръжения City Lines Union Ivkoni
power_sockets Електрически контакти check check
air_con Климатик check check
wifi WiFi cross check
luggage Багаж cross check

Volos до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
26.1kg
Автобус
27.96kg
Полет
74.56kg
Кола
59.65kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Volos до София?
Билет автобус от Volos до София е 80,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 54,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Volos до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Volos до София е 54,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Volos и София от автобус?
Volos до София е 372,79 km.
Колко време трае автобус между Volos и София?
Volos до София е средно 8 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 15 мин.
Какви компании работят от Volos до София?
Volos до София се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Tourist Service Holding AD, Ilias Travel, tourist-service-holding-ad, City Lines, Tourist Service and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Volos до София?
Volos до София има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Volos до София?
Най-ранният автобус от Volos до София тръгва на 11:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Volos до София?
Последният автобус от Volos до София тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Volos до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 54,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Volos до София?
Има средно 8 от Volos до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Volos до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Volos и София е 7 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Volos към София?
Да, има директен автобус между Volos и София.
Какви са емисиите на CO2 за Volos до София от автобус?
Пътуването на автобус от Volos до София създава 27.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Volos

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Volos

Международни маршрути от Volos и близките райони

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути