Автобус Пловдив - Мадрид цени от 498,63 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни 498,63 лв.

Пловдив до Мадрид с автобус

Пътуването от Пловдив до Мадрид от автобус е 2376,87 km и отнема 61 ч 22 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 20:05 ч. и последното на 20:05 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Мадрид от автобус само за 498,63 лв. или за 652,07 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 498,63 лв..

Най-ниската цена498,63 лв.
Продължителност на пътуването61 ч 22 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена498,63 лв.
Най-висока цена652,07 лв.
Първо заминаване20:05 ч.
Последно заминаване20:05 ч.
Разстояние2376,87 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеМадрид
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Пловдив до Мадрид

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Мадрид с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Мадрид? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Мадрид, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Мадрид с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Мадрид. Средно обаче ще платите около 566,75 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 498,63 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Мадрид. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 566,75 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Мадрид.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Мадридс автобус?

Разстоянието между Пловдив и Мадрид е приблизително 2376,87 km. Като цяло ще ви отнеме около 61 ч 22 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Пловдив и Мадрид е около 2376,87 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 61 ч 22 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Мадрид продължават 61 ч 5 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Мадрид?

По принцип първото отпътуване за деня от Пловдив ще бъде в 20:05 ч., а последното - в 20:05 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Мадрид могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 20:05 ч., а последният - в 20:05 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Мадрид могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Мадрид?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Мадрид на следните спирки: Madrid Barajas Airport,Madrid - Avenida de America,Madrid Puente de la Cea,Madrid Méndez Alvaro,Madrid-Atocha,Madrid Chamartin,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,MADRID (E). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Мадрид. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Мадрид?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Мадрид може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Мадрид. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Мадрид варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Мадрид. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Мадрид

Евтини билети за автобус от Пловдив до Мадрид
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Мадрид.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Мадрид, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Мадрид.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Мадрид

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Мадрид

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Мадрид могат да бъдат намерени само за 234,72 лв., ако имате късмет, или средно за 287,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 333,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мадрид с автобус

Когато пътувате до Мадрид с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Пловдив до Мадрид
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Мадрид от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Пловдив до Мадрид Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
166.38kg
Автобус
178.27kg
Полет
475.37kg
Кола
380.3kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Мадрид?
Билет автобус от Пловдив до Мадрид е 566,75 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 498,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Мадрид?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Мадрид е 498,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Мадрид от автобус?
Пловдив до Мадрид е 2376,87 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Мадрид?
Пловдив до Мадрид е средно 61 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 61 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Мадрид?
Пловдив до Мадрид има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Мадрид?
Най-ранният автобус от Пловдив до Мадрид тръгва на 20:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Мадрид?
Последният автобус от Пловдив до Мадрид тръгва на 20:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Мадрид?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 498,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Мадрид от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Мадрид е 61 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Мадрид?
Да, има директен автобус между Пловдив и Мадрид.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Мадрид от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Мадрид създава 178.27kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути