Автобус Хаселт - Дюселдорф цени от 21,49 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Хаселт до Дюселдорф с автобус

Пътуването от Хаселт до Дюселдорф от автобус е 105,67 km и отнема 4 ч 21 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:10 ч. и последното на 16:10 ч.. Възможно е да пътувате от Хаселт до Дюселдорф от автобус само за 21,49 лв. или за 66,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,49 лв..

Най-ниската цена21,49 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 21 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена21,49 лв.
Най-висока цена66,49 лв.
Първо заминаване09:10 ч.
Последно заминаване16:10 ч.
Разстояние105,67 km
ЗаминаванеХаселт
ПристиганеДюселдорф
ПревозвачиFlixBus, Union Ivkoni

Автобус Билети от Хаселт до Дюселдорф

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Хаселт до Дюселдорф с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Хаселт до Дюселдорф. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Хаселт до Дюселдорф?

Когато пътувате от Хаселт до Дюселдорф, можете да очаквате да платите средно около 31,68 лв.. Може да успеете да намерите цени до 21,49 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хаселт до Дюселдорф. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Хаселт до Дюселдорф. Средно обаче ще платите около 31,68 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Хаселт до Дюселдорф с автобус?

Пътуването от Хаселт до Дюселдорф с автобус обикновено отнема 4 ч 21 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 105,67 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 21 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Хаселт и Дюселдорф с автобус обикновено отнема 4 ч 21 мин, за да се измине разстояние от 105,67 km. Най-краткото пътуване от Хаселт до Дюселдорф ще ви отнеме 2 ч 15 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Дюселдорф е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Хаселт до Дюселдорф?

Първият заминаващ за деня от Хаселт до Дюселдорф тръгва в 09:10 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 16:10 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Хаселт и Дюселдорф. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Хаселт до Дюселдорф, който обикновено тръгва в 09:10 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Хаселт до Дюселдорф с автобус?

В Хаселт спирките за заминаване включват Hasselt Ingang Station. Когато пристигнете в Дюселдорф, може да успеете да слезете на спирки като Fuldaer Straße, Düsseldorf,Markenstraße, Düsseldorf,Duesseldorf Airport,Eichelstraße, Düsseldorf,Düsseldorf,Sonnenstraße, Düsseldorf,Benrath Btf, Düsseldorf. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Хаселт до Дюселдорф има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Хаселт до Дюселдорф, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Хаселт и Дюселдорф. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хаселт до Дюселдорф. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Хаселт до Дюселдорф

Евтини билети за автобус от Хаселт до Дюселдорф
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хаселт до Дюселдорф.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хаселт до Дюселдорф, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хаселт до Дюселдорф.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Хаселт до Дюселдорф

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Хаселт до Дюселдорф

Най-евтините автобусни билети Хаселт - Дюселдорф могат да бъдат намерени само за 48,12 лв., ако имате късмет, или средно за 61,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 114,63 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дюселдорф с автобус

Когато пътувате до Дюселдорф с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Union Ivkoni от Хаселт до Дюселдорф
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хаселт до Дюселдорф от bus.
съоръжения FlixBus Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

Хаселт до Дюселдорф Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.4kg
Автобус
7.93kg
Полет
21.13kg
Кола
16.91kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Хаселт до Дюселдорф?
Билет автобус от Хаселт до Дюселдорф е 31,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,49 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хаселт до Дюселдорф?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хаселт до Дюселдорф е 21,49 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хаселт и Дюселдорф от автобус?
Хаселт до Дюселдорф е 105,67 km.
Колко време трае автобус между Хаселт и Дюселдорф?
Хаселт до Дюселдорф е средно 4 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 15 мин.
Какви компании работят от Хаселт до Дюселдорф?
Хаселт до Дюселдорф се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Хаселт до Дюселдорф?
Хаселт до Дюселдорф има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Хаселт до Дюселдорф?
Най-ранният автобус от Хаселт до Дюселдорф тръгва на 09:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Хаселт до Дюселдорф?
Последният автобус от Хаселт до Дюселдорф тръгва на 16:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хаселт до Дюселдорф?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,49 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Хаселт до Дюселдорф?
Има средно 1 от Хаселт до Дюселдорф.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хаселт до Дюселдорф от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Хаселт и Дюселдорф е 2 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Хаселт към Дюселдорф?
Да, има директен автобус между Хаселт и Дюселдорф.
Какви са емисиите на CO2 за Хаселт до Дюселдорф от автобус?
Пътуването на автобус от Хаселт до Дюселдорф създава 7.93kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хаселт

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хаселт

Международни маршрути от Хаселт и близките райони

Други дестинации от Хаселт

Основни маршрути до Дюселдорф

Други популярни маршрути