Намерете автобус от Бургас до Истанбул

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 34,68 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 38 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 22:45
Последно отпътуване 22:45
разстояние 206 km

Намерете вашите автобусни връзки от Бургас до Истанбул на virail

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Бургас до Истанбул. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Бургас до Истанбул?

Автобусните билети от Бургас до Истанбул струват средно 44,06 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Бургас до Истанбул само за 29,94 лв..

Цена на билет - всеки ден

44,01 лв. Още 35,20 лв. 44,04 лв. Още 43,99 лв. 44,01 лв.

Автобуси от Бургас до Истанбул

В колко часа са автобусите за Истанбул?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Бургас е в 00:45, докато последният автобус е в 22:45. Пътуването отнема средно 7 ч. 13 мин., но може и да продължи :6 ч. 5 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Бургас до Истанбул, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

При пътуване с автобус до Истанбул от Бургас: колко връзки дневно има?

2.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Бургас до Истанбул с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Бургас до Истанбул с автобус, има 2.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.